25 éves fiú vagyok és félek, hogy valami csúnya nemi fertőzést kaphattam el (HPV)?
Erős idegzetűeknek egy fotót is csatoltam, a történet röviden: 25 éves vagyok, évente egy szexpartnerem van (meleg vagyok). Idén volt egy srác, akihez felmentem, az aktus végén kiderült, hogy ő elég szabatos életet él. Az aktushoz gumit húztunk, előtte viszont a pénisze hozzámért. Utána 2-3 héttel (ez volt 2 hete) önvizsgálatnál észrevettem 2 kis csomót: egyet a combtövemnél, a másikat pedig nem messze a gátamon. Kis dudorok voltak, az egyik azóta el is tűnt, a másik mellé viszont most nőtt még egy. Kicsit nagyobb a felületük, laposak, de ha megnyomom, akkor bőr alatt mintha egy kis golyó lenne. 1,5-2 centisek amúgy. Elvégeztem az ecetsav próbát a HPV miatt és az egyik tényleg elfehéredett. Nemi szervi szemölcs az? Mindenképpen elmegyek orvoshoz, de egyszerűn nem hiszem akarom elhinni, hogy az :( (Tudom, egy alkalomtól is el lehet kapni). A csatolt képen a fehér foltot kell nézni, illetve tőle jobbra fent a laposabbat.
2 centis szemölcs szerintem nincs azok jóval kisebbek.
Nézesd meg orvossal. A képenalig latszik valami
Köszi az eddigieket!
Orvost tudtok ajánlani?
Nem lehet hogy egy szörtüsző gyulladt be? Kivanom hogy igy legyen.
A masik pedig hogy tenyleg erdemes lenne egy olyan orvost vagy ambulanciat keresned amiben megbizol, es korrektnek erzed es eljarni rendszeresen szurovizsgalatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!