Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csúnya, trágár szavakat szerettek használni szex közben, ha nagyon fel vagytok pörögve?
kérem ne írjatk olyat hogy "én nem szoktam". az írjon, aki szokott és konkrét példákat, mik azok a mocskos szavak amik még izgalmasabbá, vagy gátlástalanabbá teszik a szex hangulatát
köszönöm
a páromtól idézek:
"ah, ah,....ah" (ez a nyögése) "ez az, a, csináld te mocs.kos állatka, te elkényeztetett dö*g, te prostiféle, ah, szopjál te szopós cicamica, ez az, ah, tövig markold,, ah, ah, szopjad te malacka, tövig te kurvä, ah..."
és amikor elmegy neki:
"ah, ah, ah, aaaaaaaaaaaaaaaaah, ez aaaz, ah, te szexi szexéhes dö*g, ah, ..."
Te jó isten 1es :-D
Ez szörnyen hangzik
#1es vagyok
de nem gondoljuk komolyan csak felizgult szexelés közben így éljük ki
vannak szerepjátékok is nálunk pl,
én vagyok az "ártatlan" tehenészlány, és a pasim a gazda
vagy én vagyok egy prosti és a pasim egy menő üzletember, pl ilyen kor ő beöltözik öltönybe és fekete szexi póló van alatta, és folyamatosa letépegetem róla a dolgokat míg eljutok a lényeghez ;) a értitek
na és utána vannak ilyen és hasonló szerepjátékok-beszólások, amúgy tökre jó, ajánlom!
A trágárság szűrön mind fenn akadna. ^^'
Meg igazság szerint, az akkor úgy jön s nem is arra figyelek, csak élvezem s átadom magam teljesen és olyankor mondom. De van, hogy extázisba kerülök és élvezem, sodródom.
De itt egy pl.: imádod kú*rni lucskos p|nảm, ß@§szál, van, hogy ő r|b@ncozik; tetszik mi te r|b@nc. Bár ezt máskor is mondja, de tőle nem bánom, tudom, hogy nem úgy gondolja és Neki végül is az vagyok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!