Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen csúnya, trágár szavakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csúnya, trágár szavakat szerettek használni szex közben, ha nagyon fel vagytok pörögve?

Figyelt kérdés

kérem ne írjatk olyat hogy "én nem szoktam". az írjon, aki szokott és konkrét példákat, mik azok a mocskos szavak amik még izgalmasabbá, vagy gátlástalanabbá teszik a szex hangulatát

köszönöm

2015. máj. 31. 11:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Te nő vagy férfi vagy?

2015. máj. 31. 22:32
 12/14 anonim válasza:
9%
Kiverem azt a lepcses f a szodat(csajom)megb*szlak de holnap se ulsz le rojtos ku*rva(én)szopjál tovig szajha,szajba baszlak te ri b anc, harapj ram te senki vagy kikötozlek! Ejakulácio közben ordítok és az arcára kenem,majdpedig rapisilek
2015. máj. 31. 23:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha leírom, a modik megbsznak!
2015. jún. 1. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:
56%
"hozzá mán egy sört gizi a román k**va any*dat!"
2015. jún. 1. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!