Egy kialakuló félben levő barátság akadálya lehet a csúnya beszéd?
Figyelt kérdés
Egész jóban lettem az egyik osztálytársammal(új osztály), de csak mostanra tűnt fel, vagy inkább mostanra vettem tudomást róla, hogy úgy káromkodik, mint a kocsis...de komolyan, férfit sem hallottam még így, nem hogy egy nőt...és nem csak akkor, amikor dühös, állandóan. Én meg csak pislogok, olyanokat tud mondani...
Egyszer együtt utaztunk a buszon és mindenki minket bámult, pont emiatt...mert ott is úgy káromkodott(ráadásul hangosan), hogy nekem volt tiszta vörös a fejem miatta...
Iszonyú alpárian beszél, de amúgy jól kijövünk...mit csináljak? Nem vagyunk közeli barátok, csak ismerkedünk még egymással és nem tudom mit tegyek...
2013. jún. 24. 17:34
1/3 anonim válasza:
hat ha mar nagyon durvan beszel akkor szol ra hogy ez azert mar durva vagy csinalja kicsit halkabban. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Egyszer már szóltam neki, megbeszéltem vele erről, hogy miért kell ilyen csúnyán beszélni, de nem értette, hogy nekem ezzel mi a bajom...nem hiszem, hogy ez megváltozna, a családja is ilyen :(
2013. jún. 24. 17:45
3/3 anonim válasza:
A káromkodással próbál nagyobbnak látszani némely helyzetekben. Szerintem is szólj rá, mert gáz. Főleg mikor mindenki hallja. Beszéld meg vele máshogy nem megy. Ha annyira jó barátok akartok lenni akkor le fog szokni. Elvégre a barátok azért vannak, hogy segítsenek egymásnak. Főleg mivel lányról van elég gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!