Hol találjak legjobb barátnőt?
Figyelt kérdés
Egy olyan barátnőt szeretnék, akivel hasonló az ízlésem, sülve-főve együtt vagyunk, bármikor számíthatok rá, sokszor találkozunk..Vannak barátaim, de velük nem igazán vagyok ilyen kapcsolatban, inkább haveri. Már régóta szeretnék egy ilyen barátnőt, szerintetek hol keressem?2013. jún. 24. 15:46
1/4 A kérdező kommentje:
14/L
2013. jún. 24. 15:47
2/4 anonim válasza:
Az érdeklődésed alapján tudsz olyan klubokat, szórakozóhelyeket, fórumokat akármiket keresni, ahová a hasonló korú, érdeklődésű emberek járnak, mint te, itt lehet ismerkedni és nagyon jó barátságokat kialakítani.
3/4 anonim válasza:
Nálam dettó ugyanez. Én (meg gondolom te is) jövőre megyek új suliba, majd ott talán találok ilyen barátot. Szerintem te is találsz majd. :) Ne add fel! Én sem fogom. 14,5/L
4/4 anonim válasza:
bár én 18/L vagyok, nem bánnám, rám írnál :)
én is egy olyan igazán jó barátnőre vágyom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!