Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol lehet találni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni olyan pasikat akik pénzért szexelnek a csúnya nőkkel? Miért vannak ilyen kevesen?

Figyelt kérdés
Néztem ilyen weboldalakat de nem találtam senkit a közelben (sopron). Ez miért nem elterjedtebb dolog? Hiába mondjátok hogy a csúnya nőknek is csak egy csettintésbe kerül és szexhez jutnak, de a minőség az ami nem mindegy. Én pl kövér vagyok, a melleim nem szépek, ronda a testem tetőtől talpig...és így esélyem sincsen nekem tetsző férfival szeretkezni. Ha volt is ilyen, akkoris kimutatta az illető hogy mennyire vágyromboló a meztelen testem, ez teljesen elveszi az önbizalmam, meg elég megalázó. A másik dolog, hogy a legtöbben nem szeretnek nyalni, ujjazni, vagy bármi előjátékban részt venni, még tartós kapcsolatban sem. Nekem ezek a dolgok hiányoznak, illetve van pár titkos vágyam amit szintén nem teljesitett eddig senki.
2015. jún. 5. 15:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Amíg nektek koplalni kell felnőtt férfi létünkre 65 kilónak kell lenni hogy megfeleljünk addig hogy képzeled majd hogy kövér lánnyal fogunk leállni?
2015. jún. 5. 15:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezen az oldalon van sok srác aki rondának tartja magát. És szeretnének szexelni. Ha csak a szexen van a hangsúly és nem az, hogy hogyan néz ki a másik, van sok férfi aki szívesen belemenne ingyen egy ilyenbe, és tökre örülni fognak a testednek, mert ki vannak már nagyon éhezve.
2015. jún. 5. 16:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor talán szánj rá egy évet, azalatt megfelelő elszántásggal lelehet adni akár 20 kilót, aztán próbálkozz újra. Ha valaki hajlandó csak szexre egy kövér csúnya lánnyal, akkor az nem egy "normális" pasi lesz, hanem egy perverz.
2015. jún. 5. 18:04
 4/9 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzért?
2015. jún. 5. 20:39
 5/9 malac007 válasza:
megszivtad
2015. jún. 6. 05:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha érdekel a dolog, írhatsz privátot. :)
2015. jún. 19. 02:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Írj privit és megbeszéljük.

27Ffi izmos jó alakú pasi

2015. júl. 6. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez egy kamukérdés, hogy a kérdező jót szórakozzon azon, hány kiéhezett úriember csap le a lehetőségre, és persze egynek sem ír, aki itt felajánlja a segítségét.
2015. júl. 6. 22:56
 9/9 anonim ***** válasza:
de írt
2015. júl. 10. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!