Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15éves vagyok 10-11 cm a...

15éves vagyok 10-11 cm a péniszméretem és 4cm vastag. Az baj? Van egy kisebb fitymaszükletem az is befolyásolhatja a növést?

Figyelt kérdés

2015. máj. 20. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Akkor későnérő vagy mivel csak 14 évesen kezdtél el szőrösödni.(átlag 12-13 évesen szörösödik).A korodhoz képest is alacsony vagy.Viszont ehhez a magassághoz jó a méreted.

Apukád milyen magas?

Ha jóval magasabb akkor nagyon jó esêlyed van magasságrabis nőni és pénisz tekintetêben is sokat fejlődni.

Még sokat fejlődhetsz,lehet 16-17 évesen fog lényegesen nőni a péniszed majd.

Mivel félig hatra tudod a fitymád húzni amikor merev a péniszed így nem hallatszik olyan súlyosnak a fitymaszűkületed.Meleg vízben minden este kezd a fitymád tornáztatni, óvatosan húzkod hátra ha szerencsés vagy azt veheted észre könnyebb hátrahúzni és picit hátrébb is megy!

Ha nem éreznél javulást akkor egyedül is elmehetsz urológushoz és tb kártyát kell vinned csak.

Lehet először az orvos csak szteroidos krémet írna fel.De ha műteni is kellene akkor sem kell ezt metêlni.

2015. máj. 23. 19:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm midnenkinek!
2015. máj. 23. 21:33
 13/16 Joe.38 ***** válasza:
Ne aggódj! Sok fiúnak van ilyen problémája. Azaz azt hiszi probléma. Egyszerűen csak kicsit később érsz. Huzogatsd majd pár év és olyan átlagos lesz mint mindenkié. De a lányok szeretik a különlegest a titokzatost. Azt hogy ők fejtik meg a rejtélyt.
2015. máj. 26. 07:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Hát igen.. Remelhetőleg megódlódik minden :/
2015. máj. 26. 18:35
 15/16 id. Géber Péter ***** válasza:
A fitymaszűkülettel, ha csak mereven van, ne foglalkozz, majd a nemi élet során elmúlik, észre sem veszed.
2015. máj. 27. 09:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Meleg vízben mindenképpen kezd el a fitymád napi szinten tornáztatni mert most még magad meg tudod oldani a helyzetet,ha viszont elhanygolod orvos és műtét lehet a vége.
2015. máj. 30. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!