Vérpénisznél az normális, ha néha kisebb néha nagyobb erektál állapotban? Ezt nem értem.
Figyelt kérdés
Van,hogy szeméremcsonttól (azt mondták,hogy onnan kell nézni) 15 cm,de van hogy csak 14..és a vastagság is egy kicsit mintha változna..egyszer vastagabb,egyszer vékonyabb..és az a helyzet,hogyha a legjobb méret van erekciókor,csak az,ami átlagos gyengén...nagyon kétségbe vagyok esve..és amugy is,ha szeméremcsonttól nézem a vonalzón..a töve a pénisznek szerintem már nem tartozik bele a hosszúságba,mert azt úgy sem tudom *hasznosítani* ..mármint betenni a lánynak..2015. máj. 5. 19:55
1/4 A kérdező kommentje:
és akkor így csak kb 13 cm-re jönne ki,amit be tudok tenni a hüvelybe..akkor most hogy is van ez? :/
2015. máj. 5. 19:56
2/4 anonim válasza:
Ha ebből 4 cm be tudsz tenni,akkor már mindenki jól jár .
De ugye az első 4 az az elejéből van .Nagyon jól írtad le .
3/4 A kérdező kommentje:
4 cm ? :O Azt élvezi majd a csaj?
2015. máj. 5. 20:24
4/4 anonim válasza:
Jézusmária, azt javaslom tedd el azt a vonalzót jó messzire és max matekórán vedd elő. Oké, hogy egyszer kiváncsiságból megméred, de azért ez kicsit beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!