15éves vagyok 10-11 cm a péniszméretem és 4cm vastag. Az baj? Van egy kisebb fitymaszükletem az is befolyásolhatja a növést?
Ez még nem a végleges méret lehet,ebben a korban .
A kisebb szűkűletet meg KEZELD szorgalmasan és még változhat is .
Nem nagy,elég kicsi,de még sokat fejlődhetsz.
Meleg vízben,este fürdéskor ázzál egy picit a vízben(5-10 percet legalább de ha több ideig ázol mêg jobb mielőtt kiprobálnád amit írok)+utána meg kezd el a fitymád tornáztatni,húzkod hátra óvatosan a fitymád,akkor is folytasd hammár merev a péniszed mert ekkor van vele problémád. Ha ezt csinálod azt veheted észre hogy mindig kicsit hátrêbb tudod a fitymád húzni és könnyebben megy ez pár hét alatt is már.
Nem fog fájni,ha óvatosan magadnak csinálod,hiszen érezni fogod hogy mennyire tudod azt hátrahúzni.
Ha nem tapasztalsz javulását urológushoz már egyedül is elmehetsz csak tb kártyát és szemêlyi igazolványt kell magaddal vinni.Akkor menj el oda.
Az is lehet hogy csak későnêrő vagy.
Akik a te korodba nem túl magasak,alacsonyak,azok gyakran később kezdtek el szőrösödni az átlagnál,később lett spermájuk és kisebb méretük van,de amint megnyúlnak ez a kis gond meg fog szünni.Van aki 15 évesen testileg,kinézetileg mêg kisfiús.
Magasságod?
Ernyedten mekkora?
Szőrzeted,spermád mikor lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!