Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 15éves vagyok 10-11 cm a...

15éves vagyok 10-11 cm a péniszméretem és 4cm vastag. Az baj? Van egy kisebb fitymaszükletem az is befolyásolhatja a növést?

Figyelt kérdés

2015. máj. 20. 21:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Bármilyen méret jó :D

15/F

2015. máj. 20. 22:05
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. A fitymaszűkület nem befolyásolja, de ettől függetlenül orvosolni kell, mert más problémákat okozhat.
2015. máj. 20. 22:48
 3/16 anonim ***** válasza:

Ez még nem a végleges méret lehet,ebben a korban .

A kisebb szűkűletet meg KEZELD szorgalmasan és még változhat is .

2015. máj. 21. 10:09
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. Egyébként lankadtan teljesen fel jön állva meg nem.. Én magamnak is feltudom húzni de félek hogy fáj majd.
2015. máj. 21. 13:35
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem nagy,elég kicsi,de még sokat fejlődhetsz.

Meleg vízben,este fürdéskor ázzál egy picit a vízben(5-10 percet legalább de ha több ideig ázol mêg jobb mielőtt kiprobálnád amit írok)+utána meg kezd el a fitymád tornáztatni,húzkod hátra óvatosan a fitymád,akkor is folytasd hammár merev a péniszed mert ekkor van vele problémád. Ha ezt csinálod azt veheted észre hogy mindig kicsit hátrêbb tudod a fitymád húzni és könnyebben megy ez pár hét alatt is már.

Nem fog fájni,ha óvatosan magadnak csinálod,hiszen érezni fogod hogy mennyire tudod azt hátrahúzni.

Ha nem tapasztalsz javulását urológushoz már egyedül is elmehetsz csak tb kártyát és szemêlyi igazolványt kell magaddal vinni.Akkor menj el oda.

Az is lehet hogy csak későnêrő vagy.

Akik a te korodba nem túl magasak,alacsonyak,azok gyakran később kezdtek el szőrösödni az átlagnál,később lett spermájuk és kisebb méretük van,de amint megnyúlnak ez a kis gond meg fog szünni.Van aki 15 évesen testileg,kinézetileg mêg kisfiús.

Magasságod?

Ernyedten mekkora?

Szőrzeted,spermád mikor lett?

2015. máj. 21. 17:52
 6/16 A kérdező kommentje:
kb 167cm. Szőrösödni tavaly nyáron kezdett el. Egyébként hónalj szőrőm is msot kezdett el nőni meg lábszőr stb. Spermám arra nem emlékszem
2015. máj. 21. 18:47
 7/16 A kérdező kommentje:
ernyedten 6cm
2015. máj. 21. 18:51
 8/16 anonim ***** válasza:
Mennyire megy hátra mereven? (azon kívül hogy azt írod hogy nem megy; gondolom valamennyire csak-csak...)
2015. máj. 22. 20:51
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát ugy félig
2015. máj. 22. 21:51
 10/16 anonim ***** válasza:
Az nem is olyan nagyon vészes :)
2015. máj. 22. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!