Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért lehet az hogy a nemiszer...

Miért lehet az hogy a nemiszervem jóval kisebb mint másoké?

Figyelt kérdés
Azzal a gondal küzködök hogy a himvesszőm meglehetősen kicsi , főleg nyugalmi állapotban. Sokat olvasgattam ezzel kapcsolatban, de nem találtam jó tanácsokat. Van egy barátnőm és rettentő kinos tud lenni hogyha mondjuk csak viccből megfogja vagy megszoritja nekem és érezni lehet hogy nyugalmi állapotban nagyon kicsi. Ha merevedésem van akkor látszólag sokkal nagyobb lesz de még úgyis hogy mondjam elég kicsi. Szexeltem már és tudtommal kielégítő voltam, de a péniszem mérete meglehetősen stresstes álapotot hoz ki belőlem. Folyton ezen gondolkodom, szorongok stb. Emelett fitymaszűkületem is van. Régebben nyugalmi állapotban sem tudtam felhuzni a bőrt, de felirtak egy kenőcsöt amivel kenegettem egy ideig és aztán már látszott hogy tágul a bőr. Tehát már nyugalmi állapotban feltudom huzni a bőrt, de merevédskor meglehetősen nehezen jön fel és fájdalmas is. Az a gond hogy abba hagytam a kenegetést. Az lehet hogy azért kisebb a péniszem mérete mert fitymaszükületem van ? Valahol ilyesmit is olvastam. Lassan már próbálom kerülni a szexuális aktust azért mert kinosnak érzem a péniszem méretét. És ez nagyon rossz tud lenni belül. Értelmes válaszokat légyszives.
2015. ápr. 5. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Genetika, más válasz nincs erre. A fitymaszűkületet lehet kezeltetni és ne hagyd abba a kezelést, mert az lesz a vége, hogyha nagyon komoly, akkor körül fognak metélni.

Amúgy meg nem a méret a lényeg, hanem az, hogy hogy tudod használni.

Te hülyíted be saját magad ezzel az egésszel csak azért, mert nincs porószínész méretű péniszed.

2015. ápr. 5. 13:15
 2/5 anonim válasza:

Azért lehet, mert nem vagyunk egyformák. Ezen a téren sem. A nők puncija sem egyforma.

Ha abba hagytad a kenegetést akkor miért panaszkodsz?

2015. ápr. 5. 13:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt már pasim, aki 8 cm-el küzdött előre, és derekasan helytállt, de azért ahhoz ügyesnek is kell lenni! (egyébként komoly kapcsolat volt, és senki nem zavart)

Most olyan pasim van, akinek nyugalmi állapotban 3 cm, aztán megnő 15-re. vérfsznak hívják az ilyet, ha jól tudom..

Egy körülmetélés permanens megoldás lenne egy veszélyes állapotra.

2015. ápr. 5. 13:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem miért aggódsz amikor van nőd és szexelsz is vele, ráadásul azt mondod minden oké. Az önbizalmadat kéne növelni, mert az tényleg kicsi. A szűkületnek meg nincsen hatása a méretre, maximum a merevedést kicsit visszafoghatja. Viszont mindenképp meg kell oldani, úgyhogy kenegessed csak, hátha el lehet kerülni egy későbbi műtétet.
2015. ápr. 5. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt irja a szakírodalom,2 egyforma nem is létezik,ahogy egyformák sem vagyunk . A lankadt méretnek meg abszolut nincs jelentősége .
2015. ápr. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!