Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja a nemiszervem körűl leszedtem a szőrszálakat, de körülötte kipattogott sőt pattanások kisebb nagyobb mértékbe jöttek ki, nemi életet sem merek élni, MIT TEGYEK?
növekedés közben a szőrszálak át akarják szakítani a bőrfelszínt, de egy részük megakad, visszahajlik és befelé kezd nőni
ezek a begyulladt kis piros pöttyök
amint a szőrszál megtalálja az útját kifelé, elmúlik a viszketés
amúgy a fanszőrzet nem véletlenül van az emberen
alatta a legvékonyabb a bőr, ha lecsupaszítjátok, akkor könnyebben irritálódik, maga a visszanövő szőr, kozmetikumok, szappanok, ruha, izzadság is okozhat ilyen panaszokat
a hónalj ugyanezért szőrös, hogy védje a vékony bőrfelszínt és elősegítse a párolgást
lehet mondani, hogy nem vagyunk ősemberek, nem kell oda szőr, de ezt a bőröd nem tudja, nem fog megvastagodni, hogy elviselje a szőrtelenítés tortúráját
szóval csak az szőrtelenítsen, akinek a bőre bírja =/
Szia!
Nekem érzékeny bőröm van, borotválkozás után a NIVEA for Men Double Action-t (Q10) használom. Kamillakivonat is van benne, ami köztudottan gyulladásgátló.
Nálam gyakran a nyakamon szokott kipattogzani, viszketni a bőr, amikor még pici a szőr. Erre pedig Garnier Pure A vált be, ami egyszerre hidratál, és csökkenti a pattanásokat. Elég drága, de jó.
Azt azért hozzáteszem, hogy én a péniszem körül nem borotválom, az arcomon kívül csak a hónaljamat.
Én középiskolában és egyetemen is kollégista voltam, az ember akaratlanul is látta a többieket meztelenül, de nem borotválta senki. Szerintem ki is röhögtek volna a szobatársaim. Ha rövidebbre nyírod, szerintem már az OK, de természetesen ez mindenkinek a saját szuverén joga eldönteni. Meghát ha a barátnő szeretné, akkor nincs mit tenni, kedvére kell tenni. Nekem most nincs, így könnyen beszélek.
Ha a borotva mellett döntesz, akkor a fenti termékeket bármelyik drogériában megkapod, de más gyártók is készítenek hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!