Találtam egy kisebb anyajegyet a jobb herémen, meg kellene nézetnem?
Figyelt kérdés
Igazából nem nagy, kb fél centi átmérőjű, csak kicsit szabálytalan alakja van, de nem szívesen mutogatnám dokinak. Mivel nem éri közvetlen napfény , nem járok nudistastrandra, szóval szerintem nem lehet gáz. Mondjuk már az is fura, hogy mit keres egy anyajegy a herémen, vagy ez apajegy ? :-)2015. márc. 4. 18:50
1/5 anonim válasza:
Keressél még, ha összejön öt-hat, akkor menj orvoshoz, úgy olcsóbb.
2/5 anonim válasza:
Talán a zacsin van.Ha nem szűkséges nem kell bántani.
3/5 anonim válasza:
Ha aggódsz megmutathatod,de ha nincs panaszod akkor nem muszáj.
4/5 anonim válasza:
Feslegesen kár háborgatni az anyajegyeket.Ezek "önálló "életet élnek .Eltávolitáskor a gyökereiket is el kell távolitani .
5/5 anonim válasza:
Csak anyajegy létezik,magam se tudom mértb ez a neve.
Olyan hogy apa jegy nincs☺
Anyajegy bárhol és bármikor kialakulhat,akik hajlamosabbak az anyajegyek kialakulására,eleve sok van nekik azokon 3ves során is sok új anyajegyvalakulhat ki.
Ha kiàlló anyajegy akkor le lehet égetni azt!
Nem kell kivágni,majd összevarrni!
De ha nem zavar akkor nem kell piszkálni.
Orvosnak,ha el akarnál menni ,meg boxer letolás nélkül is meg lehet úgy mutatni hogy a cerkát ne lássa,egyszerűen a boxer jobb oldali szár részét férehúzod így csak a jobb here látszódik majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!