Ez hererák lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap valahogy pont nézegettem magam, már nem is tudom miért. Észrevettem, hogy a bal herémen van egy olyasmi dolog mintha, egy dió lenne, természetesen annyira nem kemény és nagy, de úgy is lehetne jellemezhetni, mintha vezetékek lennének egybe. Ez hererák? Nagyon megijedtem. Bocs az undorító képért, de nem tudtam szebben megörökíteni. Nem szokott fájni, ami szerintem egy jó pont. [link] 2014. dec. 10. 17:36
11/12 anonim válasza:
Ja és magától nem valószínű, hogy eltűnik. Többnyire műteni szokták.
12/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem undorító a kép, mindenkinek így kellene feltenni a kérdését.
Laikus, de sokat látott szemmel én is herevisszér-tágulatot mondok.
Ezeknek a megtágult ereknek az a veszélye, hogy úgy működnek, mint egy fűtőtest a herezacskóban, ezért a herék nem tudnak eléggé lehűlni, így a termelődő spermiumok károsodhatnak. Az összes férfi meddőségi probléma kb. 16%-ának ez az oka. Ha nem fáj, nincs húzó érzés, egyelőre nem kell vele foglalkozni, ráérsz akkor, ha nem jön össze majd a baba.
De ez csak az én laikus véleményem, a biztosat orvos (urológus), bonyolultabb esetben andrológus tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!