Ez hererák lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap valahogy pont nézegettem magam, már nem is tudom miért. Észrevettem, hogy a bal herémen van egy olyasmi dolog mintha, egy dió lenne, természetesen annyira nem kemény és nagy, de úgy is lehetne jellemezhetni, mintha vezetékek lennének egybe. Ez hererák? Nagyon megijedtem. Bocs az undorító képért, de nem tudtam szebben megörökíteni. Nem szokott fájni, ami szerintem egy jó pont. [link] 2014. dec. 10. 17:36
1/12 anonim válasza:
Azok csak megvastagodott erek.A hererák a herében van ,és nem a zsacsin .
2/12 anonim válasza:
Biztos hogy nem ! Ez nagy valószínűséggel herevisszér !
3/12 anonim válasza:
Nem rák! Csak az ér vastagabb. Ha fájna, menj el vele urulógushoz.
4/12 A kérdező kommentje:
Az mit jelent? BOcsi nagyon hülye vagyok ehhez. Most megint megfogdostam magam, tuti ami bizti és olyan mintha nem a heréből nőne ki, hanem abból jönne egy vezeték, arra kötöttek volna két tucatnyi csomót és folytatódna tovább. Ez lenne a herevisszér?
2014. dec. 10. 17:48
5/12 A kérdező kommentje:
Fájni nem fáj.
2014. dec. 10. 17:48
6/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem kell orvoshoz mennem, fel fog szívódni?
2014. dec. 10. 17:56
7/12 anonim válasza:
Lehet, hogy jó lenne megmutatnod urulógusnak, hogy megnyugodj.
8/12 A kérdező kommentje:
Ezek szerintem csak erek. A képen csak azt fogom és szinte semmi nem látszik, szóval hererák kilőve. Ha egy szimpla értágulás akkor el fog tűnni vagy műteni kell?
2014. dec. 10. 18:09
10/12 anonim válasza:
Ez valóban herevisszérnek (varicocele) látszik! Keress fel egy urológust! Azok a kötél szerű csomók a megvastagodott vénák!
Itt egy ábra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!