Ez hererák 16 éves fíú vagyok és a bal herém fölötti erek/inak nagyobbak néhol mint a másikon nem fáj meg semmi ilyesmi ha megnyomom sem de szerintem nem az de azért megkérdezem?
Ez nem hererák, hanem varicokele lesz.
Itt meséltem már egy kicsit a barátom esetéről!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
Nyugodj meg, műteni kell, de túlélhető! :)
Ezek valóban inkább herevisszérre utaló tünetek és nem a kamaszkori hormonok okozzák!
Olvasd el ezt:
Beszélned kellene a szüleiddel és menjetek urológushoz!
Majd a vizsgálat után megmondják, hogy kell-e műteni!
Szerintem a legtöbb ember így van ezzel, főleg, ha arról a területről van szó.
A herevisszeresség nem minden esetben jár fájdalommal!
Ha gondolod, a biztonság kedvéért nézesd meg!
Ez inkább csak lehet simán ér.És nem egyformák az erek mindkét oldalon,van ahol kisebbek,van ahol meg nagyobbak.Ha nem fáj,nem dudorodik nagyok ki akkor hagyjad az egészet.
Ha nagyon félsz akkor menj el urológushoz,odamehetsz egyedül is,nem kell beutaló,a helyi kórházban ingyenes,de ha kísérővel mennél akkor az várjon meg a váróban kint majd,mert nem minden rendelőben van külön vizsgáló rész,ez meg azért elég intim testrész,és jobb ha ott kettesben vagy az orvossal.
Lehet ha nem nyomogatnád,nézegetnéd folyton akkor észre sem vennéd.A piros folt lehet akár valami fertőzést,gomba is.
Bocs látom a piros folt a szemednél van,azt hittem az is a nemi szervednél.
Ha valakinek kijöttek a visszerei akkor meg nem húzodnak csak úgy vissza.Tehát szerintem nem visszér.
Szerintem ha nem dudorodik nagyon ki akkor csak arról van szó egyik oldalon a heréknél nagyobbak az ereid,akár hosszabbak,vagy vastagabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!