Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hererák - valaki, aki volt...

Hererák - valaki, aki volt hasonló helyzetben, tudna segíteni?

Figyelt kérdés
Tizenéves fiú vagyok, nemrég hererákot állapítottak meg nálam. Meg fognak műteni. Nagyon félek tőle, hogy milyen lesz a műtét, és mi lesz utánna. Valaki, aki átment ezen írna nekem? Bármit :(

2014. okt. 3. 10:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..

Az első válasz én írtam a fenti kérdéshez.

Most érthetően ijedt és zaklatott vagy, de ne hagyd el magad, minden OK lesz. Nekem van egy kislányom, ennél sokkal rosszabb kilátású, már áttétet képzett daganatai voltak, műtötték, kemozták, meggyógyult, él és virul, sportol, kitűnő tanuló és gyönyörű gyerek. Te is rendben leszel.

2014. okt. 3. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Nyugi. Ez a rák nagyon jól kezelhető, és ha csak az egyik here érintett benne, akkor még gyereked is lehet később, hisz a másik here elég hímivarsejtet fog termelni. A nemzőképesség megmarad, azt sem érinti.
2014. okt. 3. 10:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Teljesen kétségbe vagyok esve.Az orvos bár elmondott mindent, de én nem is tudom, egyszerűen fel sem fogtam miről beszél, mintha nem is hallanám csak arra tudtam gondolni hogy ki fogják venni és nem lesz. és ráadásul a rák már átterjedt néhány alhasi nyirokcsomóra, azokat is ki kell venni és azt mondák ez kockázatos. megsérülhetnek idegek, és lehet hogy nem lesz merevedésem. most annyira félek. én nem akarok úgy élni.
2014. okt. 3. 11:12
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Bízzál az orvosokban és magadban, szorítok neked.
2014. okt. 3. 11:38
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
MegsérülhetNEK, de nem biztos, hogy meg FOG sérülni. Az orvosok mindenre felkészülnek és erről tájékoztatnak. Bízz abban, hogy minden rendben lesz. Szorítok neked!
2014. okt. 3. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:
7%

Már nagy az orvos tudomány ezen a téren is .Az nagyon valószínűnek látszik,hogy az egyiket eltávolítják,de a tovaterjedést blokkolják .Nem feladni,hanem erősnek kell maradnod .Ettől még nemző képes maradsz .

Jobbulást kívánok !

2014. okt. 3. 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Itt egy fórum, ahol én is aktív tag vagyok sajnos. Látogass el ide és ne itt kérj tanácsot olyanoktól, akik azt sem tudják pontosan, hogy mi is rák...

2014. okt. 3. 13:34
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
#7 es miért vonod mások tudását kétségbe ? Egyébként te sem tudsz többet,mert akkor nem ide írogatnál.
2014. okt. 3. 15:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Kétszeres ráktúlélőként többet tudok. Azért irkálok ide, hogy segítsek az ilyeneken, mint például a kérdező. Meg hogy a magadfajta köcsögök ugathassanak.
2014. okt. 3. 19:16
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a fórum linket, elolvasom.
2014. okt. 4. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!