Felizgatnak a betétetek, (tamponok). Mit tegyek? Van valaki hasonló helyzetben? 17/F
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 17:12
1/7 anonim válasza:
kérj egy lányismerősödtől használtat, biztos elmegy a kedved tőle.
2/7 anonim válasza:
Ha primitív emberként gondolkozunk akkor tampon/ betéthasználat-> pin@ stb. (fantázia csodákra képes)
De ha normálisan gondolkozunk akkor meg szerintem senki nincs ezzel így, mert a normális ember a higiéniára következtet(vagy nem :D)
3/7 anonim válasza:
Kezeltesd magad -.- Ez kábé olyan, mintha valaki a vastüdőre izgulna... undorító és kóros.
5/7 anonim válasza:
huhh... hát ez nem normális dolog:S de konkrétan mitől izgulsz fel a vértől vagy mi?:S
6/7 anonim válasza:
Szerintem is csak annyi lehet a háttérben,hogy a pinára asszociálsz belőle.pin@ pedig =szex .
A férfiaknál meg nem meglepő,hogy szinte bármiből tudnak a szexre következtetni:D Egyébként nem ártasz vele senkinek,majd kinövöd. Ha meg nem akkor ez van,csak ne reklámozd.:D
7/7 anonim válasza:
Én egy kalapácsról is tudok a sexre következtetni, de nem nagyon érzem hogy beteg lennék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!