Vertikális erekció, ésatöbbi. Maradni fog?
Kinőhetem, vagy ilyen marad?
Nagyon idegesítő, ha nem érek hozzá, mereven kb 30°-os szöget zár be a hasammal, ha lefelé nyomom, kellemetlen. Kb vízszintesig megy, utána viszont fáj.
15 éves vagyok, nyugalmi állapotban kb 6 cm, mereven 15.
Érdekes, mert olyan emlékeim vannak pár évre visszamenőleg, hogy ugyanekkora volt, nem nagyon nőtt.
Nem vagyok szőrös típus, arcszőrzetem gyenge még, 2-3 hetente kell borotválni, mert akkor már csúnya.
Kicsik a heréim is, 3 cm körül lehetnek, de erre is úgy emlékszek vissza, mintha mindig is ilyen lett volna.
Lehetséges, hogy ezután fog beindulni a herék/pénisz növekedése és az intenzívebb szőrösödés is?
Ami ennek az egész késői érésnek ellentmond, az a magasságom, ami ugyanis 180 cm körül van.
Mit gondoltok?
Előre is köszönöm!
A magassagodnak es az erettsegednek jo kozelitessel semmi koze egymashoz. 15 evesen a pubertas kellos kozepen vagy, semmi okod aggodni vagy epp szorongani, hogy nem szorosodsz vagy 'kicsik' a nemi szerveid.
Mellesleg kb. senkinek sem all derekszogben elore a penisze - mivelhogy a noi huvely sem epp derekszoget zar be a testtel.
A péniszednek nem kell merőlegesen állnia a hasadhoz képest! A mérete nem kicsi. Megfelel a felnőtt átlagnak. Nem gondolod, hogy az elvárásaid túlzottak magaddal szemben?
Valószínűleg pár éve még nem ekkora volt. Lehet, hogy nem nőtt hirtelen vagy számodra látványosan, de biztosan növekedett. Ezekkel a méretekkel és magassággal talán nem is vagy későn érő. A testszőrzeted, arcszőrzeted a következő néhány évben még megerősödhet. De az is lehet, hogy felnőtt korodra sem leszel túlságosan szőrös. Ez a genetikádtól függ.
minél kisebb szöget zár be a hasadhoz kepest, annál jobb
tényleg kicsik a heréid
még nőhet mindened hiszen csak 15 vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!