Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Alkohol vs. Erekció?

Alkohol vs. Erekció?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és havi 1-2x piálok, és akkor általában csajok is vannak a közelben és a részeges smárolás és taperolás közepette ugyebár elkerülhetetlen az erekció. Azt olvastam egy tanulmányom során hogy ha alkohol van bennem és úgy van erekcióm az idővel impotenciához vezet. Ez mennyire igaz, és ha igaz kb. hány alkalom után fog romlani a merevedésem? (dióhéjban: az alkohol jól oldja a zsírokat, és a kukiban lévő erek falán kis zsírpárnák biztosítják a rugalmasságot. Ha úgy áll fel, hogy iszik az ember, akkor a vérrel együtt bejut az alkohol azokba az erekbe és elkezdi oldani azokat a kis zsírokat. Végezetül a zsírpárnák feloldódásával megszűnik a pénisz rugalmassága)

2014. okt. 24. 20:48
1 2
 1/12 intrepid ***** válasza:
Nem tudom, lehet, hogy kivétel vagyok, életemben már megittam néhány tartálykocsi sört, de még mindig úgy áll, mint a fagyott kutyaláb.
2014. okt. 24. 20:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Micsoda örömhír ez nekem! És jól bepiálva is sokszor felállt?
2014. okt. 24. 21:01
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ha ilyeneket írsz, hogy "a kukiban lévő erek falán kis zsírpárnák biztosítják a rugalmasságot", valamint az egész írományod vége, akkor vagy nem figyeltél biológia-órán, vagy valami iszonyat nagy hülyeséget tanultál, hallottál vagy olvastál. Ilyen NINCS!

A hímvessző két, rugalmas izomszövetekből álló úgynevezett "barlangos testekből áll, azok, ha megtelnek vérrel, attól válik merevvé! A zsír ugyanis viszonylag könnyen bomlik, az izomhoz képest mindenképpen. Szerintem nem ártana sürgősen korrepetáltatnod magad biológiából, mert nálam eddig bukásra állsz, fiam!

2014. okt. 24. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Na persze, mikor meg nem áll, akkor meg egy csepp vér sincs a farkadban? Akkor nem cserélődik a vér benne, nem jut bele az alkohol?
2014. okt. 24. 22:30
 5/12 intrepid ***** válasza:
Kérdező! Nem keverem a dolgokat: ha iszok nem csajozok, ha csajozok, csak keveset iszom. A lányok egyébként sem annyira szeretik a piaszagú férfiakat.
2014. okt. 24. 22:51
 6/12 A kérdező kommentje:
intrepid! az nem iszok, hanem iszom... (ha már kioktatjuk egymást) amúgy igen utálom a biológiát, kémiát stb. és nagyon örülni fogok ha a hármas összejön idén. Csupán arra voltam kíváncsi hogy baj, vagy nem baj-e az, ha feláll alkoholos állapotban, és már a hogy ne csajozz kérdéstől kezdve a f4sz felépítéséig mindenre kaptam választ, csak pont erre az egyre nem
2014. okt. 24. 23:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nem lesz attól, ha alkoholos állapotban feláll. Akkor se, ha sokszor.
2014. okt. 24. 23:27
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat! abszolút megnyugtató
2014. okt. 25. 00:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Viccet, valamint bárminemű kötözködést félretéve, addig elképesztően nagy felelőtlenség bármiféle intim kapcsolatot kezdeményezned bárkivel is, amíg minimum a saját testeddel tisztában nem vagy, tökmindegy szereted-e a biológiát, vagy sem, ez azért legyen az eszedben, kérdező!

Egyébként a havi 1-2 alkoholfogyasztástól nemlesz semmi bajod. Impotencia inkább hosszútávon jelentkezhet túlzott alkoholfogyasztás következtében!

2014. okt. 25. 02:45
 10/12 anonim ***** válasza:

"Csupán arra voltam kíváncsi hogy baj, vagy nem baj-e az, ha feláll alkoholos állapotban,..."

Nem értem, miért lenne az baj, ha felállna alkoholos állapotban!? Már ne is haragudj, de ez így annyira hü lye kérdés, kérdező, ezt magadtól is kitalálhattad volna!

"Azt olvastam egy tanulmányom során hogy ha alkohol van bennem és úgy van erekcióm az idővel impotenciához vezet."

Nem tudom, hol és milyen tanulmányaid során olvastál te ekkora zagyvaságot, miközben állításod szerint, utálod a biológiát, de ez megint egy valami kegyetlen nagy hü lyeség!A kettőnek semmi köze egymáshoz! A merevedés elsősorban keringési probléma. Ha azzal nem klappol valami, akkor van baj, és mint tudjuk, hogy a túlzásba vitt rendszeres alkoholfogyasztás nincs éppen jó hatással a keringésre, max ennyi igazság lehet benne. Attól te még nem leszel impotens, ha van némi alkohol a véredben! Miben van ez bent?

2014. okt. 25. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!