Alkohol vs. Erekció?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és havi 1-2x piálok, és akkor általában csajok is vannak a közelben és a részeges smárolás és taperolás közepette ugyebár elkerülhetetlen az erekció. Azt olvastam egy tanulmányom során hogy ha alkohol van bennem és úgy van erekcióm az idővel impotenciához vezet. Ez mennyire igaz, és ha igaz kb. hány alkalom után fog romlani a merevedésem? (dióhéjban: az alkohol jól oldja a zsírokat, és a kukiban lévő erek falán kis zsírpárnák biztosítják a rugalmasságot. Ha úgy áll fel, hogy iszik az ember, akkor a vérrel együtt bejut az alkohol azokba az erekbe és elkezdi oldani azokat a kis zsírokat. Végezetül a zsírpárnák feloldódásával megszűnik a pénisz rugalmassága)2014. okt. 24. 20:48
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Pont ezért kérdeztem meg itt, mert mindenhol össze-vissza írnak mindent, és ezzel valóban nem vagyok tisztában. A kémiatanár amugy elfogadhatónak tartotta azt a "tudományos" leírást amit én írtam impotencia okozójának. Ezért is vagyok kissé zavarban
2014. okt. 25. 16:26
12/12 anonim válasza:
Ősrégi mondás: "az alkohol felszítja a vágyat, de cserbenhagy a végrehajtáskor"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!