Mit tegyek ha a vérnyomáscsökkentöm erekciós zavart okoz?
Sziasztok! Legalább 8 éve szedek vérnyomáscsökkentöket. Évenken át nem volt normális párkapcsoaltom. A mostani barátnömmel 5 hónapja vagyunk együtt és ugye elmondtam neki hogy erekciós gondjaim vannak (na meg ugye tapasztalta is)..
Szóval az a helyzet hogy idáig elég szenvedös volt a szex, ugye többször kellett rásegiteni hogy meglegyen az erekcióm.
Viszont pár hete nem szedek semmilyen vérnyomáscsökkentött. A lényeg az hogy amióta leálltam vele igazából nincs semmi gondom szex közben. Söt az utolsó két együttlétünk nagyjából 1 - 1 óra hossza volt. Szóval most hogy a szex ilyen nem igazán tudom hogy mit tegyek a vérnyomás gondommal. Nem érzem hogy rosszul lennék vagy hogy magas lenne.. 4 5 féle gyógyszert szedtem idáig de most hogy jó minden az ágyban nem igazán akarom szedni.. Nagyon rég óta vágytam már erre. Attól tartok ha elkezdeném szedni újra a bogyókat megint rossz lenne.. Nos vajon mit kellene tennem szerintetek? (tényleg semmi bajom nincs amiatt hogy nem szedem, söt napi 4 5 kv meg se kottyan régen mondjuk 2 töl már eszeveszettül rosszul voltam)
Mérd gyakran a vérnyomásod és kiderül, hogy mennyire magas!
Menj vissza a kardiológushoz kontrollra!
Vérnyomáscsökkentőknél sajnos előfordulhat merevedési zavar, mint mellékhatás. Ilyenkor másik gyógyszert kell felíratni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!