Kezdek félni? (önkielégítés) régen nem bírtam ki hogy hetente legalább 1x. De most. Volt hogy 2 hónapig semmi és utána is csak azért mert "erőltettem"?
A sexhez valóban kell állóképesség,de ahhoz hogy felálljon nem szűkséges .A sportot azoknak ajánlják,akiken szinte állandóan áll ,és így a felesleges calóriákat kissé levezessék .Az viszont jó jel ,ha csókolózás közben feláll.
Ez egy normális folyamat.Szerintem az zavar,hogy egy rész nem telik meg vérrel,és azon izgulsz beégsz a sexnél .
Ez jelenti a nagy leblokkolást .Erőltetéssel semmire sem mész ,inkább csak ront a helyzeten .Egyenlőre magadnak próbálj megfelelni,aztán majd lassan megjön az önbizalmad is .Ez nagyon fontos dolog .Ha nem megy az első,majd megy a második ,ötödik.Úgy gondolod másoknak ez egyből maxra sikerül.A fenéket.A sexet is tanulni kell .Csak az ösztön születik velünk .
20 évesen nagyon fiatal vagy még ehhez
de mint látszik, nem a tested működik, mert áll, tehát inkább pszichikai a problémád
valahogy teljesen lecsökkent a libidód, ezek egymást
erősítik, hogy nem hazsnálod és csökkent a libidód
nem ért mostanában valami rossz, vagy túl sok stressz?
nem vagy depressziós?
pszichológushoz menj el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!