Pénteken körülmetélnek, tényleg hétfőn már dolgozhatok is?
Haltak már meg vakbél műtétben is !!
előző
Ahogy lejön nekem, az előző válaszadók közül csak 1-2 metélt, a többi az ellenző. Nos, én metélt vagyok, a saját példám alapján tudok beszélni.
Ha irodai munkát végzel, szerintem akár mehetsz dolgozni, de ezt te fogod érezni. Gennyedzeni nem 100% hogy fog, esetleg néha picit vérezni a mozgolódástól, nekem sem volt gennyes, csak ilyen "pecsételő" vérzés néha. Amúgy 1 hétre állományba vesz a doki ha úgy akarod, én is 1 hetet voltam itthon (könnyű fizikai munkát végzek).
Én nem javasolnám ha nem muszály és nagyon utána néznék milyen orvoshoz megyek.
Metélést meg úgy el lehet szúrni hogy nem tudsz sexelni tőle,egy orvost ezért pereltek be.
A többségnél bizony az első hét az durva,sok a kellemetlenenség.A vérzés,a genny,hiába lézerrel égetik le ott lesz egy friss bőr aminek varrasodnia kell és a sebesedés vérzéssel,gennyezéssel szokott együtt járni.
Egy kis anyajegy leszedése 1,5 hét volt akkor egy nagyobb bőr rész ami intim részt érinti ott durvább lesz.
Én nem sietném el a dolgot.A vakbél műtét után a seb egész szépen be tud gyógyulni,alíg marad nyoma,viszont a metélt péniszt mindenki egyből észreveszi,azt nem lehet eltakarni és semmi szép nincs abból hogy a makk szabadon van folyton és olyan mint valami gombafej:-)
Elég érdekesen néz ki.
Aztán a száraz,érzékeny,hámló és folyton kenegetetésre szoruló makk az nem 1-2%-ék,arról bizony igen sokan írtak.ahogy arról is sokan írtak hogy bizony sexnél több idő kell,nem képes annyi idő alatt teljesíteni mint az átlag.
De más az hogy ha nincs más megoldás és más a férevezetés az orvos által,vagy ha erőszakkal metélnek körül valakit,úgy hogy nem az döntött magáról!!!!Ez tény.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__6..
2 hét eltelt és még mindig van némi bibi.
Ne hidd el hogy 2 nap múlva semmi bajod.
De nézz utána hogy jó orvoshoz menjél legalább.Mit mondanak róla stb.
Ez nem túlmisztifikálás.
Nem egy kis rutin műtét,egy kis műtét a köröm benövése,de az ami intim részt érint és hosszú hetekig a pénisz sebes,gennyes,kötözésre szorul,a tisztántartása sem könnyű az nem egy kis műtét.
Akiket metéltek leírták az első hét nagyon kemény,valakinek a 2. is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!