Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Pénteken körülmetélnek,...

Pénteken körülmetélnek, tényleg hétfőn már dolgozhatok is?

Figyelt kérdés
Súlyos fitymaszűkület miatt metélnek. Az orvos azt mondta semmiség nem nagy dolog pénteken megcsináljuk és hétfőn már dolgozhatok is. Nagyon remélem hogy mehetek munkába mert nem hiányozhatok, mert próbaidőn vagyok.
2014. aug. 31. 19:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
ja nálam a sima kis leégetésnél 1 hétig sebes volt a hátam,arcom és gennyezett és utána sebesedett jó 3-5 napig még plusztba.Tehát ez kis égetés volt és 1,5 hét volt mire nagyjából helyre jött aztán mire teljesen az még 2 hét.
2014. aug. 31. 20:05
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

Várd meg hogy mi lesz.De én a helyedbe azért még van 5 napod addig is elmennék pár orvoshoz és megnézetném magad és rákérdeznék hogy van e más műtéti lehetőség.

De akármit is döntesz várd meg mi lesz műtét után,mennyire lesz sebes,mennyire lesz gennyes.Nem szabad játszani vele.

Igen is ha nagyon sebes,gennyes lenne akkor szóljál hogy 1 hétre szükséged van.

Az orvos nagyon is túlzott.

2014. aug. 31. 20:10
 13/26 A kérdező kommentje:
De állítólag ez ilyen lézeres műtét, ahol nincs vérzés, illetve nagyon minimális
2014. aug. 31. 20:30
 14/26 A kérdező kommentje:
És egy hét után már élhetek gumival nemi életet?
2014. aug. 31. 20:36
 15/26 anonim ***** válasza:
dehogy 3-4 hét mulva leghamarabb de akkor sem lesz kellemes érzés amikor már élvezni fogod tudni az kb 6-8 honap mivel eddig nem érték környezeti ingerek kb véged lesz miden ingertől addig
2014. aug. 31. 20:55
 16/26 anonim ***** válasza:

Lézeres műtétek valóban vannak,kb 100 ezerért magán klinikán .Csak vérzés nincs ,mert az ereket beégetik .

A többi kin itt is megvan utána .Már több fiú leirta nekem,mert megkértem őket,még egyszer nagyon meg gondolnák,pedig nem nagyon volt más választásuk .

Az előttem írt válaszokra zöldet nyomtam .

2014. aug. 31. 21:00
 17/26 anonim ***** válasza:

Simán ment, pedig hajlamos vagyok ráparázni az ilyesmikre. Műtét után még 3 órát bent kellett maradnom, hogy ha bármilyen komplikáció felmerül (bevérzés), akkor kéznél legyek, de semmi probléma nem volt, leszámítva, hogy kicsit leesett a vérnyomásom, de az csak múló rosszullét volt. Az este nyugodtan telt, fájni egyáltalán nem fájt, csak a reggeli merevedés volt kellemetlen... Egyébként a doki is javasolt fájdalomcsillapítót (Algopyrin, Kataflan, stb.), de nem muszáj. Ma leszedték a kötést, innentől két hétig csak vizelésre, és naponta 2* betadine-nal kell kenegetni.

Kb. ennyi a körülmetélés, nem kell túlmisztifikálni, meg rémtörténetekkel rémisztgetni egymást. Aki akarja, vagy nem akarja, de muszáj, az csináltassa meg, én nem bántam meg.

2014. aug. 31. 21:10
 18/26 anonim ***** válasza:

17 es, kivételek mindig voltak ,és lesznek is .Sajnos a többségnek erről erősen más a véleménye.Pár nappal előbb írt egy 30 valahány éves,aki már ugyan gyógyult,de bánja mint a kutya.Vissza kell olvasni.

Idővel mindent meg lehet szokni,de visszacsinálni már nem .

2014. aug. 31. 21:19
 19/26 anonim ***** válasza:

".Sajnos a többségnek erről erősen más a véleménye."

Ide valószínűleg az az 1-2%-os eset ír, akinek szövődménye volt. A többség bizony gyorsan és hamar átvészeli ezt a kis beavatkozást.

Úr isten gondolom mekkora hisztit csinálnátok egy vakbélműtétnél :)

2014. aug. 31. 21:31
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha neked ez csak kis dolog,metéltesd körbe magad.Minden műtét más ,és más,még akkor is ha már 1000 x csinálták .

A kockázat mindegyikben ott van .Könnyű ám más farkával verni a csalánt .

2014. aug. 31. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!