Pénteken körülmetélnek, tényleg hétfőn már dolgozhatok is?
Várd meg hogy mi lesz.De én a helyedbe azért még van 5 napod addig is elmennék pár orvoshoz és megnézetném magad és rákérdeznék hogy van e más műtéti lehetőség.
De akármit is döntesz várd meg mi lesz műtét után,mennyire lesz sebes,mennyire lesz gennyes.Nem szabad játszani vele.
Igen is ha nagyon sebes,gennyes lenne akkor szóljál hogy 1 hétre szükséged van.
Az orvos nagyon is túlzott.
Lézeres műtétek valóban vannak,kb 100 ezerért magán klinikán .Csak vérzés nincs ,mert az ereket beégetik .
A többi kin itt is megvan utána .Már több fiú leirta nekem,mert megkértem őket,még egyszer nagyon meg gondolnák,pedig nem nagyon volt más választásuk .
Az előttem írt válaszokra zöldet nyomtam .
Simán ment, pedig hajlamos vagyok ráparázni az ilyesmikre. Műtét után még 3 órát bent kellett maradnom, hogy ha bármilyen komplikáció felmerül (bevérzés), akkor kéznél legyek, de semmi probléma nem volt, leszámítva, hogy kicsit leesett a vérnyomásom, de az csak múló rosszullét volt. Az este nyugodtan telt, fájni egyáltalán nem fájt, csak a reggeli merevedés volt kellemetlen... Egyébként a doki is javasolt fájdalomcsillapítót (Algopyrin, Kataflan, stb.), de nem muszáj. Ma leszedték a kötést, innentől két hétig csak vizelésre, és naponta 2* betadine-nal kell kenegetni.
Kb. ennyi a körülmetélés, nem kell túlmisztifikálni, meg rémtörténetekkel rémisztgetni egymást. Aki akarja, vagy nem akarja, de muszáj, az csináltassa meg, én nem bántam meg.
17 es, kivételek mindig voltak ,és lesznek is .Sajnos a többségnek erről erősen más a véleménye.Pár nappal előbb írt egy 30 valahány éves,aki már ugyan gyógyult,de bánja mint a kutya.Vissza kell olvasni.
Idővel mindent meg lehet szokni,de visszacsinálni már nem .
".Sajnos a többségnek erről erősen más a véleménye."
Ide valószínűleg az az 1-2%-os eset ír, akinek szövődménye volt. A többség bizony gyorsan és hamar átvészeli ezt a kis beavatkozást.
Úr isten gondolom mekkora hisztit csinálnátok egy vakbélműtétnél :)
Ha neked ez csak kis dolog,metéltesd körbe magad.Minden műtét más ,és más,még akkor is ha már 1000 x csinálták .
A kockázat mindegyikben ott van .Könnyű ám más farkával verni a csalánt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!