Ha körülmetélnek, a fitymaféket is eltávolítják?
Körülmetélésnél mindig eltávolítják a féket is,hisz erre a
továbbiakban már nem lesz szűkség .Mintha már ezt a kérdést feltetted volna ,csak más formában .Ott is írtam,nálad nem lenne szükség teljes metélésre.A napokban írta egy fiú,azt gondolta jobb lesz metélten,de nem hozta az eredmény .Maga a műtét meg egy borzalom volt számára .
A fitymaszűkület gyakran társul a rövid fitymafékkel. Ezért van az, hogy sokszor csak a fitymafék átvágása nem oldja meg teljesen a problémát.
A körülmetélés során nem minden esetben vágják át a féket, van hogy teljesen meghagyják, van, hogy bemetszik, és van, hogy a fitymát is, és a fitymaféket is teljesen eltávolítják.
Ha körül vagy metélve, akkor a fitymaféknek valóban semmi szerepe nincs, nem kell, hogy fékezze a fitymát, hiszen az már nincs is ott. Ezért szerintem zavaró lehet, ha meghagyják a féket.
Mivel maga a körülmetélés kérdése is nagyon megosztó, a körülmetélés "stílusa" is az. Az én véleményem az, hogy a körülmetélés akkor jó, ha a teljes fitymát eltávolítják úgy, hogy a makk állandóan és teljesen szabadon van alap állapotban is. A féket is érdemes teljesen eltávolítani, esztétikusabb, szebb ha nincs ott semmi, funkciója nincs.
Az egészségügyi előnyök, amelyek a körülmetéléssel elérhetők akkor jelentkeznek, ha a belső fitymarész illetve a fék körüli bőrredők kerülnek eltávolításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!