Holnap körülmetélnek, szerintetek jól döntöttem?
Nincs fitymaszűkületem, de már 16 éves korom óta szerettem volna megcsináltatni(pusztán azért mert úgy éreztem az jobb nekem). Végig csináltam a procedúrát, hogy kb 3-4 héten keresztül egyeztetek az orvosokkal (nagyon jó mások által javasolt orvos csinálja), elmegyek a háziorvoshoz a vérvétel miatt. Már csak egyetlen lépés maradt holnap elmegyek és körülmetélnek. De felmerül bennem a kérdés, hogy vajon jól döntöttem-e? Tanácsok?
18/F
Ha kétely merült fel benned, akkor nem döntöttél jól.
Ha valaki eltökélt, és nagyon akar valamit annak nincsenek kételyei.
De mégis miért jutottál erre a döntésre?Vallási alapon? Egyébként nem sokat veszitesz,ha körülmetélnek, sokkal tisztábban lehet tartani és nem gyullad be.
Viszont meginogtál a döntésedben, talán mert tartasz valamitõl.
és sokkal érzéketlenebb lesz az egész, egy szóval hazavágod magad ezzel
Eszem ágában nem lenne ilyet csinálni mert írtó hülyeség, és semmi haszna
20/F
Még nem késő,mondjál le róla .
A műtét előtt közvetlenűl erre a doki felhíja a figyelmedet
vissza fordithatatlan műtét lesz .Ne vedd el magadtól azt,amivel a természet megáldott .Ezt csak eü.szemponból szokták a fiúk bevállalni ,meg a fanatikusok .
Semmi olyan nincs az emberen ami felesleges lenne .
Aztán jöhet a késő bánat.Ahogy látom,többen is ellene szóltunk .
A tisztántartási dumától a falra tudnék mászni .
Aki nem metélt annak körülményes a tisztán tartás ?
Ember ? Aki elhanyagolja annak teljesen mindegy hogy milyen
Csak a metéltek biztatnak a a műtétre,mert nekik már mind egy .Még olyan nem volt aki önként metéltette magát,és
azt mondta volna ,sajnos nem erre számítottam,de már nincs mit tenni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!