Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Holnap körülmetélnek, szerinte...

Holnap körülmetélnek, szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Nincs fitymaszűkületem, de már 16 éves korom óta szerettem volna megcsináltatni(pusztán azért mert úgy éreztem az jobb nekem). Végig csináltam a procedúrát, hogy kb 3-4 héten keresztül egyeztetek az orvosokkal (nagyon jó mások által javasolt orvos csinálja), elmegyek a háziorvoshoz a vérvétel miatt. Már csak egyetlen lépés maradt holnap elmegyek és körülmetélnek. De felmerül bennem a kérdés, hogy vajon jól döntöttem-e? Tanácsok?

18/F

2012. nov. 18. 16:38
1 2 3 4
 21/39 mustafa33 ***** válasza:
47%
Gondolom, már túl vagy rajta és most éppen nem tudsz aludni jó dolgodban. Egy esetleges következményre nem figyelmeztetett senki, arra, hogy tudatalatti kasztrálási pánik néha kialakul a nagyobb gyerekkorukban körülmetélt férfiaknál. Azoknál akik emlékeznek a beavatkozásra. Tudják hogy volt és miért volt, de a tudattalanban ott van a félelem a vágástól, a teljes elvesztéstől. Ez impotenciás tüneteket okozhat bizonyos helyzetekben. A szexuális élet kezdetén történt műtét utáni fájdalom és egyébb kellemetlenség szintén akkor feltörő emlék maradhat amikor az a legkevésbé kívánatos. de hát úgy látszik szereted magad orvosokra bízni. Majd segít egy pszihomókus.
2012. nov. 19. 03:31
 22/39 anonim ***** válasza:
74%
Csak azt magyarazd meg oszinten MIERT akarod megcsinaltatni? Tudom h nagykoru vagy de szuleid mit szolnak hozza? Mit varsz? Jobb lesz a szex? Szebb lesz? Szerintem is hulyeseget csinalsz raadasaul visszafordithatatlant.
2012. nov. 19. 04:23
 23/39 anonim ***** válasza:
32%

Én találkoztam már ezzel a jelenséggel, hogy vannak, akik valami megmagyarázhatatlan vágyódást éreznek erre. Ha ez benned is így van, akkor erre az a megoldás, hogy megcsináltatod, és kész. Az, hogy itt kérdezel véleményeket az egy kicsit furcsa, mert ha olyanokat olvasol, hogy persze, csináld meg, jobb, szebb, stb az támogat ebben, de mit kezdesz azokkal akik azt mondják, hogy ne tedd? Úgyis meg fogod tenni, nem ??? Ha nem most, akkor majd legközelebb.

Egyébként egy jó tanács: az sehol nem szeretik, ha egy egyeztetett műtéti időpontot egyszer csak a paciens "lemond" vagy pláne, ha nem is szól semmit, csak nem jelenik meg. Ha már tényleg ennyire megszervezted a műtétet, akkor az utolsó pillanatban is legyél bátor!

Az első pár nap biztos kellemetlen lesz, de ez a legrosszabb az egészben. Utána büszke leszel rá és a barátnőd (feleséged) hálás lesz majd érte!

2012. nov. 19. 09:31
 24/39 anonim ***** válasza:
74%
Hogy döntöttél?
2012. nov. 19. 13:06
 25/39 tetris ***** válasza:
74%
Na, mi van veled Kérdező? Megcsináltattad, vagy sem? Írjál már valamit!
2012. nov. 19. 16:42
 26/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Elmentem a Semmelweis Egyetem Urológiai klinikájára bejelentkeztem járóbeteg alapon felkültek az emeletre, hogy várakozzak. Vártam 3 órát (borzalmas) utána végre behívott az egyik műtős. Előkészített a műtétre aláírtam a beleegyező nyilatkozatot meg persze kiderült hogy az orvosom akivel megbeszéltem most nem ér rá és ezért más csinálja. Megjött a másik orvos aki elkezdte vizsgálgatni a fitymám(3 műtős orvos szeme láttára elkezdi "húzgálni a fitymám", ez megalázó), a lapra fitymaszűkület volt írva kérdezte hogy van-e valami gondom vele, azt válaszoltam rá hogy nincs. Erre azt kérdezi hogy miért szeretném a műtétet, mondom neki pusztán esztétikai okokból. Erre az orvos azt feleli hogy mivel nincs semmi bajom száljak le a műtő asztalról pusztán esztétikai okok miatt nem fognak ilyen műtétet végezni csak akkor ha a bizottság jóváhaggya. Úgy érzem becsaptak és megaláztak és borzasztóan mérges vagyok, de még mindig szeretném. Bár azt az orvost akit utólag küldtek oda elvállalta, de csak miután megbeszéli a bizottsággal és mondta hogy egy hét múlva hívjam vissza. Na gondoltam magamba: "NA TUDOD MIKOR, SOHA NAPJÁN KISKEDDEN, MIUTÁN MEGALÁZTÁL". Miután hazajöttem senki nem volt otthon épp, ráborultam az ágyra és vagy 45 percen keresztül sírtam. De ennek ellenére nem tettem le a körülmetélésről.

Keresek másik korházat másik orvost.

2012. nov. 19. 17:59
 27/39 anonim ***** válasza:
48%
Drága fiam legalább magyarázd már meg, hogy mi az ami erre késztet, hogy körül akarod metéltetni magadat?
2012. nov. 19. 18:49
 28/39 anonim ***** válasza:
48%
Ja és ne legyél szomoru,ami nem akar menni,annak oka van.
2012. nov. 19. 18:51
 29/39 anonim ***** válasza:
48%
Tényleg miért nem válaszolsz a MIÉRT-re? Mi az oka? TEljesen értetlenül állunk többen előtte! Egészséges fiatalember miért akarja? Szexeltél már?
2012. nov. 19. 19:04
 30/39 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem mondtad, hogy merev állapotban szorít és kicst nehezen jön le? Ez a relatív fitymaszűkület jele, erre simán megcsinálták volna. Keress másik orvost, van rengeteg.
2012. nov. 20. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!