Mz ha körülmetélnek? Ha körül vagyok metélve lehetlesz szexelni?
Szia! Ne aggódj!! Érzéstelenítésben csinálják, és nekik ez mindennapos rutin. Neked viszont sokkal jobb lesz. Nem tudom, most nem fáj e amikor áll, de sokaknak igen. Ezért szokták az ilyet kisgyerekkorban (max óvoda utolsó éve) megcsinálni. Lehet kiverni is (bocsi, de szoktak emiatt is aggódni), és a szexben sincs különbség. A műtét után tényleg kicsit kellemetlen, zavarhatja a boxeralsó, érdemesebb alsógatyát hordani, ami nem dörzsöli annyira, mert tartja, nem úgy, mint a boxer.
Sok sikert!!! :o)
Azért nem minden pozitív a körülmetélésnél se.
Engem pl körülmetéltek és rengeteg problémával küzdök, amikkel nem is lehet mit csinálni.
Pl kiszárad a makk, egészen száraz, kérges, hámlik, csúnya foltos, mintha nemibeteg lennék. Az orvosok nem tudnak mit csinálni.
Ezért, ha lehet, akkor krémeket kell használni, esetleg kis bemetszést ejteni, talán részleges metélést, mert nem érdemes kockáztatni, nem véletlenül adta ezt a szervünket (se) a természet.
Ráadásul hiába készült el gyerekkorban, sajnos 20 évvel később is foglalkozni kellett vele: egyszer csak kiesett a varrat (értitek, 20 év után), majd a lyuk utána ottmaradt, most is van, megköszönhetem a dokinak.
Az, hogy a makk a kiszáradásra hogy reagál, azt nem lehet előre tudni. Irigylem azokat, akiknek nem fáj a péniszük, nem hiányzik a fityma, sőt, még jobban is érzik magukat, de sajnos én nem vagyok ezzel így és találkoztam már többekkel, akik szintén nem áradoznak a csodálatos körülmetélésről.
Egy statisztika szerint az amerikai körülmetélések 29,9%-ánál lépnek föl utóbb komplikációk.
Sajnos ezek nem, vagy csak nehezen, részlegesen orvosolhatók :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!