Holnap körülmetélnek, szerintetek jól döntöttem?
Nincs fitymaszűkületem, de már 16 éves korom óta szerettem volna megcsináltatni(pusztán azért mert úgy éreztem az jobb nekem). Végig csináltam a procedúrát, hogy kb 3-4 héten keresztül egyeztetek az orvosokkal (nagyon jó mások által javasolt orvos csinálja), elmegyek a háziorvoshoz a vérvétel miatt. Már csak egyetlen lépés maradt holnap elmegyek és körülmetélnek. De felmerül bennem a kérdés, hogy vajon jól döntöttem-e? Tanácsok?
18/F
Vetesd ki a manduláidat is,ha még bent vannak .Meg még pár páros szerved egyikét.Hisz úgy is lehet élni .Esetleg a
tök*det is .
A te tested, a te döntésed.
De ha a fékedet is leszedik, és varratokkal az egészet 3 irányból összeöltik, akkor a féked helyén ha marad egy ronda bumszli, --- ami szerintem erősen visszataszító --- majd ne panaszkodj, hogy nem ezt akartad, mert bár nem te tehetsz a műtét esztétikai eredményéről, te döntöttél így, és ez életed végéig elkísér majd fel is út, le is út. Ennek ellenére remélem nem bánod meg a döntésedet, akár végül bevállalod, akár megfutamodsz most vagy az utolsó pillanatban, mielőtt felfekszel önszántadból a műtőasztalra.
A másik dolog, férfiak inkább ne nyilatkozzanak arról, hogy a nők mit szeretnek, mert halovány lila fin'gjuk nincs! Ugyanígy a nők se okoskodjanak pró és kontra a férfi körülmetéléséről. Én a saját véleményemet viszont elmondom, és vállalom azt. Nekem nem tetszik a körülmetélt pénisz!
A fitymás fütyköst is simán tisztán lehet tartani, nem kell ahhoz körülmetélni, de azzal jobb játszani is, mert a fitymában rengeteg idegvégződést lehet stimulálni, ami plusz élvezetet jelent a pasiknak, főleg úgy, hogyha nyelv, vagy egy összenyálazott ujj a előrehúzott fityma és a makk közé bújik, és lassaan körbe-köröz simogatva mindkettőt. Na attól a pasik begerjednek, de rendesen! ;)
Amúgy milyen eszközzel műtenének meg?
Mondd édes fiam, ha nincs semmi különösebb okod rá, akkor mégis mi a jó fenének kellene magadat operáltatni? A természet nem véletlenül tette oda nektek férfiaknak azt a kis bőröcskét. Oka van annak, hogy ott van.
És ahogy már előttem is leírták, nagyon gáz, hogy a mútét után a legérzékenyebb részt már nem fogja megóvni semmi.
Vagyis számolhatsz azzal, hogy akkor is inger éri a kukidat, amikor nem is szeretnéd.
Esetleg nem lesz mindig kellemes az az inger. Egy alsógatya varrása, vagy maga az anyaga is irritálhatja.
Ha pedig visszaolvasol az ilyen jellegű kérdésekre itt a gyk-n, akkor megláthatod, hogy az ilyen műtét után milyen fájdalom következik, mire a heg begyógyul.
Rizikót jelent, hogy a seb befertőződhet, begyulladhat, hegesedhet, összenőhet ott valami, szétválhat, elváltozik, mit tudom én.
A műtét maga se lesz egy fáklyásmenet. Képzeld csak el, amikor adnak oda egy injekciót! Aztán szikével belevágnak. Mivel tele van idegvégződésekkel, fájni fog. És vérezni is!
Ha nincs igazán fontos oka, akkor mi a fészkes nyavalyának kell ez neked?
A válaszom a kérdésekdre az, hogy nem döntöttél jól. Mindig a természetes dolog a jó. Ha mútétre kell menni, az csak akkor legyen, ha muszáj, ha életbevágóan fontos. Egyébként felesleges.
Inkább menj el egy pszichiáterhez, és fejtsétek meg együtt, hogy miért akarod megcsonkíttatni magad ott, ahol a legérzékenyebb, és miért éreznéd magad attól jobban.
Pszichés gond lehet a háttérben szerintem.
A műtétet ne csináltasd meg, szívből ajánlom. Anyád lehetnék.
"A másik dolog, férfiak inkább ne nyilatkozzanak arról, hogy a nők mit szeretnek, mert halovány lila fin'gjuk nincs! Ugyanígy a nők se okoskodjanak pró és kontra a férfi körülmetéléséről."
Ezen olyan jót nevettem. Akkor senki se mondjon semmit :D
Mindenesetre jól leoltották sokan szegény kérdezőt...
Nekem a párom körülmetélt volt, még kiskorában végezték el a műtétet, olyan kicsi volt, hogy nem is emlékezett rá. Neki semmi baja nincs és nem is volt vele, szerette magát úgy ahogy van, sosem fájt neki. (Persze a műtét után igen, de ezt az anyukája mesélte mert ugye ő nem emlékszik rá).
Ha valakinek ez a vágya akkor nem értem, hogy azt miért nem lehet tiszteletben tartani? Miért kell belefúrni magát mások életébe? Milyen sokra haladna a világ ha mindenki a saját dolgával törődne.
16 os !
A te férjed nem tudja azt,mi az,hogy fityma .
Csak másokén látott ,ha látott .
Te tested, te döntésed. Bennem még sosem fordult meg ez a gondolat, hogy milyen jó lenne ledobni a fitymám egy részét, mert mondjuk ez trendi, vagy ilyesmi. A világon rengeteg, még annál is több nő él. Abban a hiszemben vagyok, hogy többnek jön be az ép farok, mint a csonkított.
Többiek leírták a pro és kontra dolgokat. Ha mindezek ellenére kés alá fekszel, akkor váljék egészségedre a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!