Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Holnap körülmetélnek, szerinte...

Holnap körülmetélnek, szerintetek jól döntöttem?

Figyelt kérdés

Nincs fitymaszűkületem, de már 16 éves korom óta szerettem volna megcsináltatni(pusztán azért mert úgy éreztem az jobb nekem). Végig csináltam a procedúrát, hogy kb 3-4 héten keresztül egyeztetek az orvosokkal (nagyon jó mások által javasolt orvos csinálja), elmegyek a háziorvoshoz a vérvétel miatt. Már csak egyetlen lépés maradt holnap elmegyek és körülmetélnek. De felmerül bennem a kérdés, hogy vajon jól döntöttem-e? Tanácsok?

18/F

2012. nov. 18. 16:38
1 2 3 4
 31/39 mustafa33 ***** válasza:
Nem helyeslem, de ha nagyon akarod, hivatkozz vallási okokra, azt nem utasíthatják el. Vagy kérdezz meg egy rabbit vagy imámot. (most remélen nem veszik le a választ azért mert egy bizonyos szót ide írtam)
2012. nov. 20. 13:13
 32/39 tetris ***** válasza:
0%

A sors úgy akarta, hogy ne legyen műtét.

Én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ha semmi fizikai ok nincs rá, akkor felesleges műttetni magad. A fejedben kell rendet tenni.

És mi lesz, ha már megműttetted magad, és újabb műtétre kezdesz el vágyódni? Mi lesz a következő, amit levágatsz magadról?

Ez egy olyan mentális betegség lehet nálad, mint amikor egyesek vagdossák magukat. Csak te nem vagdosod, hanem csonkíttatod.

Mielőtt megint megaláztatnád magad valami bunkó urológus előtt, inkább keress egy pszichiátert. A legnagyobb jóindulattal javaslom édes fiam!

2012. nov. 20. 15:15
 33/39 anonim ***** válasza:
74%
Bánffi Gergely az orvos neve, ugye? Ő csinálta nekem is, nagyon szép lett. De ha nincs fitymaszűkületed, vagy fitymabőséged, vagy nem túl érzékeny a belső bőr, vagy nincs pszichés problémád attól hogy fitymád van és emiatt nem áll föl akkor szerintem felesleges ezt megcsináltatnod, mert nem ugyanolyan érzés mintha hátrahúzva tartanád.
2012. nov. 21. 18:08
 34/39 A kérdező kommentje:
18:08 Nem Bánnfi Gergely az orvos neve.
2012. nov. 21. 23:09
 35/39 anonim ***** válasza:

Nem döntöttél jót,egészséges péniszt nem kell metélni,megcsonkítani,sok lánynak nem tetszik a látvány,a világon alíg 20%ék van metélve,nem hiába ilyen kicsi az arány,a makk száraz maradhat,kenegethetni kell akár egy életen át,a se xnél a csú cs eléréshez is több idő kell mert nincs annyi érző ideg,és nem tudsz eljutni csak elég soká a csúc sra.

Sok hártánya van,igen sokak csúnyának látják.

2014. aug. 31. 20:15
 36/39 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem döntesz jót,igen kevés nő látot metélt pénisz és pont hogy nem tetszik sokaknak,csúnya és le is zs idózhatnak.

Döntsd el magyar vagy vagy mi?

Magyarok nem metéltek,sőt egész világon csökken a metéltek száma,mert fölöleges lehet tisztálkodni.

Egyszerűen nem értem mért akrja magát valaki megcsonítatni és elcsúnyítani az intimrészét.?

Nem értem mi jó abban ha 1 héten keresztül vérzik,gennyezik a nemiszerv,marad a makk alatt egy heg és a csupasz makk fog folyton villogni?

Ha valaki meglát egy nyilvános mozsdóban azt gondolja hogy zs vagy és be is szólhat.

MÉrt jó ez nem értem?

Apukád mit szólt hozzá?

vagy anyukád?

Az én szüleim ki akadnának.

Se nem szép,se nem esztétikus..

A makk nem épp a legszebb testrész,és hol szép hogy folyton azt látni.

Érzékeny,foltos lehet a makk.

2014. aug. 31. 20:22
 37/39 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg szép is és esztétikus is. Férfias és egészséges. Nem igaz, hogy nem terjed, a világon is és Magyarországon is egyre több ilyen műtétet végeznek, mert rengeteg előnye van mind a férfinak, mind a nőnek.
2014. szept. 4. 07:58
 38/39 Mi közöd Tőle ***** válasza:
100%
Lassan két év távlatából: Ha erre jársz kérdező mesélj, milyen az életed azóta? Immáron kisebb fitymával.
2014. szept. 4. 12:11
 39/39 anonim ***** válasza:

A heges,csonkolt pénisz sehol sem szép látvány,meg férfias.

A világon nem hiába hogy a férfiak többségének természetes kinézetű,nem mesterséges kinézetű pénisszel él!!!!!(a metélt az mesterséges hiszen nem így néz ki egy normális pénisz,ez beavatkozást eredménye)

A műmell sem tetszik mindenkinek,a műszáj,és még lehet sorolni.

Nincs előnye hiszen a legjellemzőbb férfi betegés a hererák,ill a prosztatrák ehhez meg semmi köze nincs a fitymának.

A fityma eltávolításával a makk érzéktelnné válhat,annyi előnye lehet hogy a bacik kisebb mértékben tapadnak le,de ott is letapadnak és ezrét kell tisztálkodni hogy lemossuk magunkról a szennyeződésket.Tehát még ez sem előny.A makk érzéktelenné válhat,szárazzá,a sexnél is több idő kell hogy eljussunk valaki a csú csra,mert a fitymán vannak az érző idegeket.

A metélés nem éppen a kultur népektől ered.

Barbár szokás.

2014. szept. 7. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!