Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszükület? Ezmiez?

Fitymaszükület? Ezmiez?

Figyelt kérdés

Tisztába vagyok hogy van 1000 ilyen kérdés... De ezt nem tudtam kivenni belőlle!

A makkomrol ljön a bőr nyugodtan merev állapotben de tovább nem halatt a makk alatt felgyüremlik!Ez baj?:S

2010. jan. 8. 20:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
54%

Kérdező:

Beszéld meg msn-en EE-vel a problémát, aztán ne felejtsd el ide is leírni a végkifejletet, a megoldást a problémádra röviden, összefoglalva,

és akkor ti is meg tudtátok nyugodtan beszélni, meg mi is okulunk belőle.

köszi.

2010. jan. 11. 19:29
 22/25 anonim ***** válasza:
57%
Valaki leirja, hogy a teljes körülmetéléssel rosszul járt és erre nekitámadnak.... hat ez szép...
2010. jan. 11. 20:41
 23/25 anonim ***** válasza:
49%

@ 20:41

Te is tudod, hogy nem erről van szó.

Itt arról van szól hogy kialakul egy bizalmi kapcsolat két fél között, egy meghitt beszélgetés. Elkezdődik valami, és hajlamos lenne mindkét fél megnyílni a másiknak, amikor PUFF! belekárog egy OKULÓMÁNIÁS a hülyeségeivel! Ez tixtára olyan, mintha recskáznál nyugodtan a szobádban, aztán rádtörik az ajtót.

Elhiszed nekem, mekkora gátlás alakulna ki benned???

Itt ez a probléma! No meg az, hogy ez az unatkozó tudálékos kisköcsög MINDIG MINDEN BESZÉLGETÉS ÍGY TESZ TÖNKRE!

Nem csodálkozom, hogy a kérdező eddig nem is mert jelentkezni, de egy intim problémát megoldani, ahogy ez az okulós intézte KÉPTELENSÉG!!! TUDOM, mert én is így kerültem kapcsolatba vele. És ez az egyébként ritka rendes srác (EE) NEM ÉRDEMLI MEG, hogy így kezeljék!

Kevés van belőle, meg kéne becsülni, a módszereit meg tiszteletben tartani!

A körülmetélős baromságodat meg ne keverd bele, mert itt SZÓ SEM ESETT KÖRÜLMETÉLÉSRŐL! Vili?

2010. jan. 11. 21:26
 24/25 anonim ***** válasza:
49%

Jól van! Elegem van.

Köszönöm mindenkinek ezt az erőszakos viselkedést. :-(

A kérdezőnk már nem fog visszajönni, és a helyében ezt én sem tenném, ezek után.

Egy jól indult, bizalmas beszélgetés lett újabban tönkretéve. Hála nektek.

Tudtam volna segíteni, szívesen segítettem volna, ... nem hagytatok.

Mindenki vonja le a következtetéseit, és a jövőben hagyjon engem békén. Undorító ez a viselkedés ami itt megy, mégpedig kivétel nélkül mindenki miatt.

Köszönet az okulniakaró paparazziknak, elérték a céljukat. Diana hercegnőt is így ölték meg, mások kapcsolatait is így teszitek tönkre túlzásba vitt okulniakarásotokkal, önbíráskodásaitokkal.

Gratulálok. :-(

Ezek után ti, flúgos banda, nem érdemlitek meg, hogy okosítsalak benneteket. Okosodjatok máshol, mert ezek szerint eddig csak butultatok. Az illemet meg nem az iskolában oktatják.

Kedves Kérdező, ha még nézed ezt a magából teljesen kifordult fórumtopikot, mivel neked nem tudok írni, csak te nekem, ha úgy gondolod, érdekel a válaszom, keress meg privivebn.

A félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy pont az ilyen túlbuzgó, erőszakos emberek miatt viszem privátra, ill. msn-re azokat a beszélgetéseket, amelyekkel ki tudjuk tisztázni a problémából a megoldást, hogy ez, ami itt az imént megtörtént, ne zavarhassa a beszélgetésünket.

Mégegyszer bocs...hogy nem engedtek segíteni neked. :-(

EE

2010. jan. 12. 00:24
 25/25 anonim ***** válasza:
56%

"Köszönet az okulniakaró paparazziknak, elérték a céljukat. Diana hercegnőt is így ölték meg"

Nyugi... csak nyugi...

2010. jan. 13. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!