Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszükület? Ezmiez?

Fitymaszükület? Ezmiez?

Figyelt kérdés

Tisztába vagyok hogy van 1000 ilyen kérdés... De ezt nem tudtam kivenni belőlle!

A makkomrol ljön a bőr nyugodtan merev állapotben de tovább nem halatt a makk alatt felgyüremlik!Ez baj?:S

2010. jan. 8. 20:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Normális
2010. jan. 8. 20:30
 2/25 anonim ***** válasza:

Ha nem szorítja a makkodat miután hátrahúztad, és utána vissza tud menni a fityma az eredeti állapotába, úgy normális.

Ha SZORÍT, akkor parafimózis**

** >> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..

Üdv: EE

2010. jan. 8. 21:36
 3/25 A kérdező kommentje:
Nemszorit! Viszzajön nyugodtan! Csak ott ahol felgyülemlik a fityma vastagabb átmérőre mint maga a makk! és hátrébb meg nem jön a fityma és azért féltem hogy ha vastagabb akor szex közben elszakadhat a fék.. vagynem?
2010. jan. 8. 21:43
 4/25 anonim ***** válasza:

Nna, most akkor tisztázzuk mi van, mert bevallom nehezen értettem meg amit leírtál, kicsit bonyolultan fogalmazol. :-)

Tehát rendesen hátrajön a fityma minden gond nélkül, és vissza is megy. Azonban amikor lejjebb akarod, úgymond túlhúzni a fitymádat, hogy a makk alatt a felgyülemlett fitymaréteg is kisimuljon és kifeszüljön, nem megy, pedig szeretnéd, viszont félsz, hogy a kantárod elszakad, ha tovább erőlteted, így azonban csak felgyülemlik a fitymád.

(INFÓ: A fék akkor szakad el, ha túlfeszül és már nem bírja, akkor elpattan, és nagyon vérzik. Ez akkor következik be, ha naggggyon nagy erővel, vagy rendszeresen nagy erővel próbálják hátraerőltetni, ill. hátrahúzni a fitymát.)

Viszont rengetegen összekeverik a fitymaszűkületet (phimosis) a fitymaletapadást (adhesio cellularis), vmint a rövid fitymaféket (frenulum breve). Azonban a fitymaszűkület KÜLÖN-KÜLÖN mindkettővel előfordulhat.

Sztem te is összekeverted, és neked inkább a legutolsó a bajod -- így látatlanban -- rővid a fék. Ez lenne itt a gond??

Amúgy hány éves vagy?

A felgyülemlett fitymaból--fékproblémától való esetleges félelemből kapcsán arra következtetek, hogy sok a fitymád. Simán átéri a makkodat és bojtosnak tűnik a vége, azonban itt nem szorítja össze magát.

Helytálló az állításom??

EE

2010. jan. 8. 22:24
 5/25 A kérdező kommentje:

sima helyzetbe öszeszoritj magát!

amugy azvan amit a 2. pontban leirtál.!

Ez szex közben nem feszülhet meg annyira hogy elszakadjon?

2010. jan. 8. 22:51
 6/25 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok!
2010. jan. 8. 22:52
 7/25 anonim ***** válasza:

Na jó... egyszer szorít, másszor nem szorít...

Csak úgy tudok segíteni, ha egyértelműsíted a problémát... így azonban úgy glom, túl sokmindent kellene 1xre kérdeznem tőled, hogy megoldás szülessék.

Írj nekem egy privát üzenetet, abban add meg msn-címed, és tisztítsuk ki a képet, csak akkor áll módomban segíteni neked, mert 1x ezt mondod, másszor azt és teljesen összezavarod a kialakuló képet. :-(

üdv: EE

2010. jan. 9. 00:35
 8/25 A kérdező kommentje:

Dehát már leirtad te is a problémát:

Tehát rendesen hátrajön a fityma minden gond nélkül, és vissza is megy. Azonban amikor lejjebb akarod, úgymond túlhúzni a fitymádat, hogy a makk alatt a felgyülemlett fitymaréteg is kisimuljon és kifeszüljön, nem megy, pedig szeretnéd, viszont félsz, hogy a kantárod elszakad, ha tovább erőlteted, így azonban csak felgyülemlik a fitymád.

2010. jan. 9. 12:20
 9/25 anonim ***** válasza:

Jó, csak időnként elég bizonytalanul fogalmazol. Most már értem... :-)

_ A fitymád alaphelyzetben túléri a makkod végét? Tehát hosszabb a fitymád?

_ Ha igen, úgy van a végén egy bojt, ami esetleg szorít, vagy túlságosan nekiszorítja a fitymádat a makkodhoz?

_ Önkielégítéskor ez nálad okoz problémát illetve félelmet, emiatt mondjuk nem mered annyira csinálni?

Végezz el egy tesztet! Vedd elő a cerkádat, és húzd hátra rajta TELJESEN a bőrt, és figyeld a kantárt (fitymaféket).

1.) Most is úgy van, ahogy fent leírtad? Tehát nem megy tovább de felgyűrődik?

Ha igen... folytasd a feszítést és figyeld a fékeddel és a makkoddal mi történik...

2a.) Feszül a féked annyira, hogy a húrja és a fitymád között keletkezik egy kis rész, amin egy kisebb hártyaszerűség lát6ó, amint az egyik része a kantárhúrhot, a másik oldala a makkodhoz, ill. a fitymádhoz tapad hozzá (ami még a fityma része)?

2b.) _ Ha túl feszíted, feszül a féked annyira, hogy HÚZZA MAGÁVAL ELŐREFELÉ (levelé, alá saját magának) A MAKKODAT?

_ Érzel ekkor fájdalmat vagy valamit? Mennyire kellemetlen? (5-ös skálán hányas?)

Szeretném, ha minden fenti válaszra sorrendben, közérthetően válaszolnál! Oks? Előre köszi! :-)

Üdv: EE

2010. jan. 9. 16:28
 10/25 A kérdező kommentje:

Mostmeg én nem értelek..!És én köszönöm hogy irsz.!

leg egyszerübb lenne ha mutatnál 1 "egészséges" képet

és egy olyan amilyenre te gondolsz

2010. jan. 9. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!