Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszükület? Ezmiez?

Fitymaszükület? Ezmiez?

Figyelt kérdés

Tisztába vagyok hogy van 1000 ilyen kérdés... De ezt nem tudtam kivenni belőlle!

A makkomrol ljön a bőr nyugodtan merev állapotben de tovább nem halatt a makk alatt felgyüremlik!Ez baj?:S

2010. jan. 8. 20:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%

Okés, :-) mutatnék, csak sztem tényleg most már tényleg jobb lenne inkább, ha msn-en folytatnánk ezt a beszélgetést! Benne vagy? ;-)

Mivel nem tudok neked írni, légyszi' te írj nekem egy privát üzenetet (hozzászólásom legalján, jobbra van a hivatkozás az időpont és a hasznossági % alatt. Abba írd meg az msn-címedet, felveszlek és ott már tényleg komolyan "összezavar6juk a másikat!" X-D X-D XD

Okés? ;-)

EE

2010. jan. 9. 23:27
 12/25 anonim ***** válasza:
50%

Miért kell ezt privátban levélben? Ez nem ismerkedős oldal!

Hadd okuljanak a többiek is!!!!!!!!!!

2010. jan. 10. 14:04
 13/25 anonim ***** válasza:

Utolsóelőtti!

Rossz emberre támadsz.

Ő tényleg segíteni akar másoknak, nem olyan, mint a körülmetélős banda, akik gyanúsan priviznek.

Ez a srác, "EE" nekem is segített abban, hogy megoldhassam problémámat, méghozzá priviben. Ő nem egy hátsó szándékú ember, mint azok, akik vmire rá akarják venni a Kérdezőket.

Légyszíves, mások felelősségre vonása helyett a Kérdező problémájával foglalkozz, ne másokat (tényleg segíteni akarókat) vonj kérdőre! Vagy most te is mindenhová uazt írogatod majd, mint a két körül- ill. antikörülmetélős banda? Akkor semmivel nem vagy különb náluk, mivel te meg arra akarod rávenni az embereket, hogy ne merjenek másokkal -- HA VALÓBAN SZÜKSÉGES -- felvenni a kapcsolatot. Ne akard már te is mindenkinek megszabni, hogy ki mit tehet!

Nézz széjjel a fórumon, és ismerd meg a Hozzászólókat! Vondd le a megfelelő következtetéseket, ki milyen? Mivel és mennyire, milyen módszerekkel próbálja és mire befolyásolni, vagy rávenni a másikat, és az alapján írj hozzászólást, mert ez a beszólásod most nagyon rossz helyre jött, és pont ide most nem kellett volna beavatkoznod. EE jó srác, ő tényleg segíteni akar neki, nem pedig rávenni vmi tisztességtelenre, ami lehet ritka ugyan, de nem lehetetlen.

És még vmi. Ez a fórum, ha úgy akarod, hozzászólós-segítős, ha úgy tetszik ismerkedős fórum, arról mindenki saját akarata szerint dönt, és ezt neked nincs jogod megszabni, akkor sem, ha az netán nem tetszik.

Kérdező!

Ha most azon dilemmázol, hogy mit csinálj, nyugodtan vedd fel a sráccal (EE) a kapcsolatot priveiben és msn-en! Én ugyanígy megismertem őt, és ő nem fog átverni, sem rábeszélni vmire, ha nem akarod.

2010. jan. 10. 18:03
 14/25 anonim ***** válasza:
*Utolsóelőtti = 14:04-es
2010. jan. 10. 18:08
 15/25 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ide nem akarok linkelni, de ha nincs msn-ed, azért nem írsz rá, vagy azért mert az előző hozzászólásom alatti hozzászóló írt, nyugodtan mondd meg, vagy itt, vagy nem itt.

Az MSN-t azért hoztam szóba, mert itt már interaktív, élő kapcsolatot is szükségesnek érzek ahhoz, hogy ezt a kérdést megbeszéljük. Mások közül is voltak már, akik felvettek, nem haltak bele, sőt velük is meg tudtam beszélni értelmes ember módjára.

Magam részéről továbbra is elszánt vagyok abban, hogy segítsek neked, de ha most emiatt a fenti cívódás miatt megingott a bizalmad bennem, azt sajnálattal fogadom, de tudomásul veszem, és elfogadom.

Az én lelkiismeretem tiszta a témában, és tiszta szándékok vezérelnek. Próbáltam, ill. próbálnék segíteni, az innentől már csak rajtad múlik, hogy igénybeveszed-e.

Üdv: EE

2010. jan. 11. 05:11
 16/25 anonim ***** válasza:

Előző hozzászólás 1. sorában Murphy. Javítva: "rám"

...azért nem írsz rám...

EE

2010. jan. 11. 12:49
 17/25 anonim ***** válasza:
54%
Azert illik kerulni az MSN-t, mert itt MASOK is okulhatnak belole, azert van ez az oldal, nem ismerkedesre
2010. jan. 11. 13:07
 18/25 anonim ***** válasza:
64%

Te aztán nagyon tudod mi illik... (14:04=13:07)

Pofázni bele mások beszélgetésébe és összezavarni mindent, ehhez értesz. Most is ezt tetted. Jól látszik, te felelőtlen! Mi vagy te? Óvónő?

Kussoltál volna be, mert a srác nem tud másképp segíteni a kérdezőnek, ezt én nagyon jól tudom miért, te viszont nem és nem is értheted mert neki megvan a saját módszere erre, hogyan segítsen, te meg itt károgsz, játszod itt az értetlent... (NEM ÉRTEM, NAGYON NEM ÉRTEM! OKULNI AKAROK!) ...és tönkreteszed a beszélgetéseket!

SZÁLLJÁL MAGADBA, DE NAGYON!

A másik...

Te nagyon arra lehetsz kihegyeződve, hogy valaki rád förmed és nem látod be, hogy az csak azért van, mert te is másokra károgsz. Szánalmas dolog más százalékainak lepontozása bosszúból és kapcsolatokba, kommunikációkba történő bezavarás, amit te teszel! Itt ez egy tök normális beszélgetés volt egészen addig amig el nem kezdted a ...KÁÁR...KÁÁR...KÁÁÁR-t!!!

Ha meg valamit nem tudsz Tégy fel egy kérdést! Ez eddig is így működött és a szajkózásodtól függetlenül továbbra is így fog, amibe semmi jogod nincs beleszólni, mert nem te vagy az oldalak üzemeltetője és adminja!

Nagy bajod lehet lelkileg, hogy ilyesmire vetemedsz, és ezt úgy jelzed mások felé, hogy pofázol potyára bele mások témájába! (Minden témához odaírod ugyanazt, mint a körülmetélős gyerek is)

NÉZZ MAGADBA! TÖBBÉ NE ZAVARJ MÁSOKAT!

HA OKULNI AKARSZ OTT A GOOGLE, VAGY FIGYELJ ÓRÁN!!

ÉRZÉKETLEN, TAPINTATLAN PARASZT!

Ha meg akarsz tudni valamit az adott témáról, olvass utána az előzményeknek, mert olyan bután harsogsz és vészmadárkodsz, mint egy vénasszony! Ráadásul nagyon unatkozhatsz, mert mindenhová ugyanazt írod!

2010. jan. 11. 15:51
 19/25 anonim ***** válasza:
71%

Jah,

Csatlakozom!

Tökre elrontasz minden beszélgetést 14:04-es!

Majd pont te mondod meg mindenkinek, mit illik csinálni, te aki mindig mindenbe belepofázol...

Ha ennyire tudod, mi az illem, mér szólaltál meg? Miért oktatod ki a többieket? Mi jogon, he? Köcsög!

2010. jan. 11. 16:27
 20/25 anonim ***** válasza:

Nem veszekszem veled 14:04-es, önmagadat minősítetted ezzel az erőszakos viselkedéssel.

De akkor ha már ennyire nem hagysz segíteni a Kérdező 14 éves srácnak, úgy akkor most nézzük a te bajodat!

MIBEN SEGÍTHETEK 14:04-ES???

Neked is fitymaszűkületed (phimosis) van? Azért akarsz ennyire okulni?

Netán rövid fitymaféked? (frenulum breve?)

Vagy csak egy 1xű letapadásod? (Adhesio cellularis?)

Kettős pénisszel születtél?

Megcsonkított valaki odalenn?

Vagy mi a bajod?

Várom a választ! Anélkül nem áll módunkban segíteni neked...

Üdv: EE

2010. jan. 11. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!