Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület SOS!? Mit tegyek?

Fitymaszűkület SOS!? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt hiszem fitymaszűkületem van. Sem merev, sem normál állapotban nem tudom teljesen visszahúzni, körülbelül a makkom feléig. Maszturbálni tudok, de nem úgy rendesen. A barátnőmmel le akarunk feküdni, de kényes téma és nem tudom hogy mit tegyek. Gondolkozom azon hogy gumiban nem érzi, de biztos, meg nekem sem lenne jó, fájna ha úgy adódik. Valami krém SOS-be, ami segíthet? Vagy pl. a részleges metélés, azt sem merem bevállalni, mert nem akarok erről beszélni a szüleimnek. Tudom hogy jobb lenne, de ne mondjátok, mert felesleges, makacs vagyok. Győrben kéne valami megoldás, de még Veszprém megyébe is el tudok jutni ha kell. KÉRLEK TITEKET HOGY SEGÍTSETEK ! :( 15/F

2014. júl. 3. 12:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
36%
En, mint erintett, azt mondom, hogy a teljes korulmetelest kerulni kell, mert nagyon komoly kockazatai vannak! Nekem pl csak rosszat okozott es ezzel nem vagyok egyedul!
2014. júl. 4. 20:59
 22/27 anonim ***** válasza:
13%
Basszus, ne kislányoskodj már! Rettegsz a saját farkadtól? Hátra rántod magadnak és kész. Ovos, szülők kizárva, magadnak megoldod és kész. Tiszta ügy.
2014. júl. 4. 21:02
 23/27 anonim ***** válasza:
78%

22, te egy komplett idióta vagy. Hátrarántással a fitymaLETAPADÁST szokták "gyógyítani", nem a fitymaszűkületet!!!! Fitymaszűkület hátrarántásával a következő két lehetőség valamelyikét éri el:

A) felszakad a fityma, és gyógyuláskor behegesedik, amitől még szűkebb lesz

B) nem szakad fel a fityma, hanem hátramegy, viszont nem tud többet visszamenni -> parafimózis.

Megjegyzem ha a kérdezőnek LETAPADÁSA lenne és nem fitymaszűkülete, akkor is az orvosnál sokkal szerencsésebb hátrarántani, például azért, mert HELYI ÉRZÉSTELENÍTÉST adnak ott hozzá neki. Amit otthon nem kap meg.

Légy szíves ne írj be BAROMSÁGOKAT olyan helyekre, ahol a kérdezőnek tényleg segítségre van szüksége...

2014. júl. 4. 22:05
 24/27 anonim ***** válasza:
85%
Hátra ne rántsd magadnak mert abból csak a baj lesz. Orvos mindenképp...
2014. júl. 5. 00:54
 25/27 anonim ***** válasza:
19%
Meg lehet ezt csinálni otthon is egyedül. Én is kitágítottam. Azt nem mondom hogy nem fáj mert qrvára fájt de nem szakadt el és néhány hónap alatt teljesen kitágult. A lényeg, hogy naponta többször kell visszahúzni a bőrt de csak néhány percig kell úgy hagyni, és ezt mindig egyre tovább, de semmiképp se maradjon hátrahúzva a kezdetekkor néhány perctől tovább. Amikor már nagyo feszülő égető érzés van akkor rá kell húzni a bőrt a makkra. Ez az elején majdnem olyan nehéz mint hátrahúzni, de akárhogy fáj vissza kell csinálni. Azóta visszahúzva hordom a gatyáában és ezért már nem olyan érzékeny mint volt.
2014. júl. 5. 20:33
 26/27 anonim ***** válasza:
7%
...es legalabb nem kellett vagni. Az mar valami.
2014. júl. 6. 10:11
 27/27 anonim ***** válasza:
21%

A metélést kerüld el,a fityma plasztika és bemetszés az jó megoldás,ekkor semmit nem vágnak le a fitymából,hanem a pénisz alsó részén végzik el a tágítást,ott ejtenek egy vágást,tehát kevésbbé látható.

15 évesen valószínű helyi érzéstelenítéssel fogják csinálni,nem altatásban.Az orvos ha erőlteté a metélést akkor mond meg ezt mindenképpen el akarod kerülni.A gyógyulás a seb méretétől is függ majd.A sebet lehet betadinnal kenegetni majd.És 3-4 hét,ill metélésnél azt került ott akár 4-6 hét is lehet a teljes gyógyulás.

15 éves vagy hidd el várj még egy kicsit a sexszel,ha minden oké lesz alul akkor majd ráérsz ezzel foglalkozni,semmivel sem maradtál le.Legyél most okos,az egészséges fontosabb.

Na elmentél az győrben ajánlott orvoshoz?

Ha szülő kísér el,akkor győrben az említett orvosnál(dr. Szepesváry Zsoltnál) úgy van a rendelő,hogy van egy kis függönnyel elválasztott rész és a függönyön kívül van az asszisztense tehát nem lát semmit,csak jegyzik amit az orvos diktál neki(legalábbis magán rendelésnél)tehát van külön vizsgáló ahol kettesben tudsz lenni a dokival vizsgálat alatt.Ha máshoz mész akkor biztonság kedvéért beszéld meg a kísérőddel majd hogy vagy a várakozóba várjon meg amíg megvizsgálnak,vagy ha bemegy veled és nem lenne külön vizsgáló rész akkor vizsgálatkor nézzen másfele.

De menj el orvoshoz mindenképpen!

Mikor mész el?

2014. júl. 7. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!