Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület, rövid fitymafé...

Fitymaszűkület, rövid fitymafék, szuperérzékenység, stb. (többi bent nagyon részletesen)?

Figyelt kérdés

17 éves leszek júliusban. 178cm és 60kg. A péniszem mérete erekciókor: 14-17cm hosszú és 3,9 cm széles és nagyon lefelé lóg. A méret normális? Az általános óvszerek jók lesznek méretben?Lefelé görbülő pénisszel lehet szeretkezni? Kellemetlen lenne valamelyik fél számára? Fityma letapadásom volt a makk alatt, de szteroidos kenőccsel megszűnt. Nyugalmi állapotba hátra tudom húzni, de mereven egyáltalán nem. Szűk a bőr. Urológus azt mondta, hogy rövid a fitymafékem, és hogy ez segíthet a dolgokon(az 5 perces beavatkozás szerdán volt.). Enyhe fitymaszűkület nem hiszem, hogy jobb lett. Reggel merevedéskor fáj, mert feszít a varrat. Minél hamarabb próbálom lenyugtatni. Van valami ötlet? Szétszakadhat? Lehet belőle baj? A másik, hogy nagyon érzékeny. Ha felhúzom a bőrt és csak úgy hozzáérek nem fáj, de ha húzom rajta a kezem nagyon fáj. Hogy tudok ezzel szeretkezni? Mit tudok ezzel csinálni? A zacskóm nagyon kicsi. Az baj? Lehet hogy még fog nőni? Merevedéskor a makkon lévő bőr picit fehér, mintha ki lenne száradva. Testápolózzam? A spermám bőrön fehérnek, de vécében sárgának tűnik. Ez normális? Maszturbáció után ha nem hagyom abba hanem folytatom fájnia kéne? Ezt hallottam, de nekem nem faj. Érdemes engem megműteni az enyhe fitymaszűkület miatt? Urológus mindig azt mondja, hogy fityma mérete rendben. Lankadt állapotba igen, de merevedéskor nem. Olvastam, hogy van a plasztika, meg a körülmetélés. Szexuális élmény változik bármelyiknél? Fáj utána? A plasztikánál varrnak? Szétszakadhat az a varrat ha merevedésem van a körülmetélés után?

Folyamatosan járok bulikba, és nem akarok csajozni, mert a végén összejöhetne valami, de akkor nem tudnék mit mondani, hogy miért nem vagyok rá képes. Pedig már nagyon csajoznék.

Köszönöm a segítséget előre is!

2014. jún. 17. 22:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és még valami nagyon kevés az ondóm.
2014. jún. 17. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg most 3 hétig amíg benne van a varrat nem állhat fel? Hogy csináljam????
2014. jún. 17. 22:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Bocs a sok beleírkálásért, de csak még annyi, hogy gyerekkoromban teljesen egyenes volt. Örülnék ha mindenre kapnék választ!
2014. jún. 17. 22:49
 4/5 anonim ***** válasza:
93%

Szevasz. Sietek de leírok neked pár dolgot. Nekem 2 hete volt fitymafék műtétem, bár nekem szűkületem nincs. Még két hét után se nagyon merem piszkálni, úgyhogy nemtudom te mit vársz. Neogranomonnal, betadinnal kenegesd, tartsd tisztán, kamillázd. Kb 2 hét múlva kihullanak a varratok, lehet több vagy kevesebb idő, de egy hónapig nincs szex az biztos.

Ha a szűkületedtől nem tudod hátrahúzni a bőrt mikor áll az öcskös, akkor azt meg kell csináltatni. Menj vissza a dokihoz és mondd meg neki, hogy ez van. Nem biztos hogy kell a teljes körülmetélés, lehet részlegessel vagy fitymaplasztikával megoldják a dolgot.

A gempa nem feltétlenül teljesen fehér, mindenkinek sárgás néha kicsit, ilyeneken ne idegeskedj. A varratok nem a merevedéskor szakadnak szét, at amúgyis lehetetlen kikerülni éjszaka vagy reggel, akkor szakadnak szét ha piszkálod.

2014. jún. 18. 08:21
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Szia!

Lássuk csak:

– Méreteid rendben vannak, ne parázz miatta. Még amúgy is csak 17 éves vagy, simán lehet, hogy fog még vastagodni például. Az átlagméret valahol 15 centi körül van.

– A görbület sokszor pubertás közben alakul ki (vagy erősödik meg annyira, hogy látványos lehet), de igen, lefele ívelő pénisszel is lehet nemi életet élni, egyáltalán nem ritka az ilyen.

– Amit a 4-es válaszoló írt a gyógyulásról azt fogadd meg, csak nyugalom! :)

– Ha lankadtan hátrament és mereven egyáltalán nem, az nekem is első gondolatra rövid fékre utal, gyanítom, hogy gyógyulás után lesz ezen a téren javulás.

– A fitymát tudod nyújtani, edzeni, főleg enyhe szűkület esetén simán meglesz az a pár milliméter, ami a kényelmesebb hátrahúzáshoz kell – de mindenképp várd meg míg teljesen felépülsz a fitymafék műtét sebeiből.

– Amúgy ha nem láttak el pontos információval, hogy mit kell csinálnod a jó gyógyuláshoz, kérdezd meg az orvost vagy ápolót, el kell mondaniuk részletesen mikor mit kell tenned.

– A makk érintésre kevésbé, súrlódásra annál inkább érzékeny – ez normális, főleg hogy nem sokat volt eddig a szabadban (gondolom teljesen fedetten maszturbáltál eddig is). Minél többet bizergálod, annál jobban hozzászokik, idővel rendben lesz. Az érzékenység miatt nagyon ne aggódj, a partneredben odabenn nagyon más világ van mint az érdes (és száraz) ujjad...

– A sperma enyhén sárgás, igen. Ez is normális.

2014. jún. 18. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!