Vizelési panasz (többi lent)?!
Szóval az lenne a problémám, hogy nem tudok rendesen belecélozni a wc-be.A farkam végén a fityma úgy néz ki, mintha elefánt orrmány lenne vagy mi...és ezért nem tudom rendesen irányítani a vizelést...az az "orrmány" nem egyenes, hanem van benne egy kanyarulat...szóval hogyha szembe állok a wc-vel és pisilek, akkor nem is a wc-be megy, hanem mellé lövi a hajlatnak köszönhetően...mit lehet tenni? Plusz még annyi, hogy pisilek...és a végén még jön egy erősebb löket, aztán csak néhány csepp.Sokszor van olyan, hogy még jön néhány csepp és átnedvesedik ott a nadrágom és látszik!
Ez normális? Valamit nem jól csinálok?
Ja és fityma szűkületem van.Próbáltam már úgy, hogy hátra húzom a fitymám..de akkor pedig túl erős volt és nagyon messze kellett állni a wc-től.Kérlek segítsetek!
15/F
Hosszú fitymád van és amit leírsz, az normális. Csak annyira húzd vissza a fitymád, hogy a húgycsőnyílás szabaddá váljon! Én is ezt teszem, különben a vizeletem össze-vissza csurogna minden felé.
A fitymaszűkületed miatt viszont orvoshoz kellene fordulnod, mert ez a későbbiekben a szexuális életed során akadályozhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!