Panasz: Hanyinger, Hasi fajdalom, Gyakori vizelesi inger es Ver a vizeletben. Eloszor az orvosok veseproblemara vagy felfazasra gyanakodtak de nem tudtak pontosan megmondani vizsgalatok nelkul. En vagyok a hibas?
Sajnos úgy is kaphat valaki hólyaghurutot, ha védekezik. szex közben a nő húgyhólyaga mechanikus nyomásnak van kitéve, mert a hüvely előtt helyezkedik el anatómiailag. ha valakinek különösen érzékeny a hólyagja, sajnos így is bedurranhat neki. én is jártam már így, hogy úgy gyulladt be a hólyagom, hogy gumival védekeztünk. nálam is ugyanez zajlott le, véres pisi, erős hasi fájdalom.
kivizsgáltatnod azonban valóban nem ártana téged is. (bár az én barátomnál sem találtak semmit)
a barátnődnek pedig egy normális magánurológust ajánlok, aki emberként kezeli, és alaposan kivizsgálja.
Szerintem megmondták, merthogy a hólyaghurut vizsgálata vizeletmintából történik. Ennél többet mit vizsgáljanak?
És a hólyaghurut ("felfázás") oka az, hogy az igen rövid női hugycsövön keresztül feljut egy baci a hólyagba. Nem kell ezt neked bevinned, van baktériumból elég a bőrünkön, főleg a nemi szervek és a végbélnyílás környékén... A közösülés okozta dörzsölés stb. segít feljutni a baciknak. Ez van, nem kell kétségbe esni tőle, és főleg ne magadat hibáztasd. Ja és ezt mutasd meg a barátnődnek is. És persze jobbulást a hölgynek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!