Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Értágulat a makkon?

Értágulat a makkon?

Figyelt kérdés
Fitymaszűkületem van, elő vagyok jegyezve teljes körülmetélésre. 3 napja voltam bőrgyógyásznál, a makkom teteje foltokban piros volt. Azt mondta, hogy ez nem betegség, hanem értágulat, ami lehet hogy el fog múlni, de lehet hogy ottmarad. Adott rá valami kenőcsöt, ami erősíti a nyálkhahártyát, külön receptre csinálták meg a gyógyszertárban. Ma reggelre a makkomon kis mennyiségben fehéres-sárgás váladék keletkezett, és az egész makkom piros lett. Nem fáj, nem ég, nem viszket, szóval különösebb tünetei nincsenek. Kb. 1 hónapja is volt a makkomon gombás fertőzés, ugyan ilyen piros volt, csak akkor viszketett, és nem volt váladék. Primafucort krémet írtak fel, az segített. Szóval kenegessem a krémmel amit adott, hátha segít?

2014. jún. 14. 09:15
 1/5 anonim válasza:

nem vagyo orvos, nem tudom mik ezek a jelenségek, de amit felír a doki használd, kenegesd.

Valószínüleg nagyon érzékeny a makkod; de nem csináltál semmit ami ilyen dolgokat vált ki?

2014. jún. 14. 09:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé érzékeny. Az utóbbi két hétben alaposabban mosom, de csak sima vízzel zuhany alatt.
2014. jún. 14. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
bocs, de mennyit tudsz előhozni a makkodból amúgy? Kicsit erősnek érzem a teljes körülmetélést ha hátra tudod annyira húzni, hogy a makkod problémáit kezelgesd.
2014. jún. 14. 22:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Kb. a makkom feléig tudom hátrahúzni.
2014. jún. 26. 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Próbálkoztál bármivel a szűkülettel kapcsolatban, vagy az első doki máris azt mondta hogy vágni kell és hogy mindent?
2014. jún. 26. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!