Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület SOS!? Mit tegyek?

Fitymaszűkület SOS!? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt hiszem fitymaszűkületem van. Sem merev, sem normál állapotban nem tudom teljesen visszahúzni, körülbelül a makkom feléig. Maszturbálni tudok, de nem úgy rendesen. A barátnőmmel le akarunk feküdni, de kényes téma és nem tudom hogy mit tegyek. Gondolkozom azon hogy gumiban nem érzi, de biztos, meg nekem sem lenne jó, fájna ha úgy adódik. Valami krém SOS-be, ami segíthet? Vagy pl. a részleges metélés, azt sem merem bevállalni, mert nem akarok erről beszélni a szüleimnek. Tudom hogy jobb lenne, de ne mondjátok, mert felesleges, makacs vagyok. Győrben kéne valami megoldás, de még Veszprém megyébe is el tudok jutni ha kell. KÉRLEK TITEKET HOGY SEGÍTSETEK ! :( 15/F

2014. júl. 3. 12:32
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
90%
ismerősőmnek,most csinálták meg 16 évesen.Győrbe a gyermeksebészeten.Nem kell beutaló sem.Odamész és megnézik.Nagyon rendes a doki.Én odavittem a 3 éves fiamat is.Neki is megcsinálták,és 4 nap után már nem volt semmi gond,maga húzta a bőrt.
2014. júl. 3. 12:44
 2/27 anonim ***** válasza:
82%

SEMMIKÉPP ne szexelj ezzel - rohadt veszélyes. Ha peched van, akkor parafimózis lesz a vége. Azt meg hidd el, hogy nem akarod magadnak (keress rá).

Nyugodtan mondd meg neki őszintén, hogy fitymaszűkületed van, de már rajta vagy a megoldáson. Simán fog rád várni 3 hetet.

Urológushoz menjél, szerintem a leírás alapján valószínűleg nem extrém az eseted, valami részleges metélés elég lehet. Ahhoz még hogy elmenj, nem kell aszüleid hozzájárulása, csak majd a műtéthez kell. De könnyebb úgy beszélni róla, hogy a kezedben van egy orvosi papír.

2014. júl. 3. 13:09
 3/27 A kérdező kommentje:
És ha lefizetem a dokit ?:D
2014. júl. 3. 13:25
 4/27 anonim ***** válasza:
77%
Akkor se csinálhatja meg a szülők hozzájárulása nélkül. Szedd már össze magad, majdnem felnőtt férfi vagy. Megszólalnod se kell, csak a kezükbe nyomod a papírt oszt kész.
2014. júl. 3. 13:26
 5/27 A kérdező kommentje:
De tuti azzal fognak jönni hogy miért nem szóltam eddig, nagyon szar ez így.
2014. júl. 3. 13:27
 6/27 anonim ***** válasza:
74%
Ez azért a szüleid felelőssége is. Régen ellenőrizniük kellett volna, hogy minden rendben van e a fitymáddal. Gyorsan beszélj velük és a szünidőben még az esetleges műtét is megoldható.
2014. júl. 3. 13:36
 7/27 anonim ***** válasza:
81%

És ha azt mondják, hogy miért nem szóltál eddig, akkor mi van?

Csak bátran állj a szüleid elé és kérd meg őket, hogy vigyenek el orvoshoz.

2014. júl. 3. 13:38
 8/27 anonim ***** válasza:
77%
Így van, a felelősségetek minimum közös, szóval aligha kell bármiért is rosszul érezned magad. Beszélniük kellett volna veled erről.
2014. júl. 3. 13:42
 9/27 anonim ***** válasza:
77%
Én még azt is javasolnám, hogy a barátnődnek is mond el mi a problémád. Ne nézzen élhettetlenek. Azért hogy félsz lefeküdni vele.
2014. júl. 3. 13:48
 10/27 A kérdező kommentje:
A csajomnak semmiképpen nem akarom elmondani. Nem sürgős, még nem dugunk, csak majd :D De ez a majd már mihamarabb akarom hogy legyen ezért kéne gyors megoldás.
2014. júl. 3. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!