Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit lehet tenni ilyen helyzetb...

Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Nem mindennapi fitymaszűkület

Figyelt kérdés
kedves válaszolók tudom hogy talán nagyon sok negatív válasz teredményezek már ezzel a kérdéssel, de nem tudom magamban tartani. arra kérlek titeket ha inkább csak beszólni akartok ne is írjatok semmit mert már teljesen kész vagyok így is...szóval fitymaszűkületem van. 19 évesen napját sem tudtam utoljára mikor volt lehúzva a bőr róla. komolyan mondom. és egyáltalán nem lehet, még minimálisan se láttam még a farkam. önbizalmam a nullára csapta ez, és nem is csoda ha még szűz vagyok. önkielégíteni szoktam (mert tudom mozgatni a bőrt úgy hogy rajta van) de aminek egy része szerintem rakódik le folyomatosan, meg hát lehúzni sem tudom, tisztítani, és már el sem merem képzelni milyen lehet alatta...ilyen "bojt" van a végén ami úgy veszem észre egyre nagyobb. rég lépnem kellett volna, tönkrevág ez az egész idegileg. körül szeretném magam metéltetni de olvastam olyan esteket hogy egy 18 éves annyi idősen szinte sosem húzta hátra és addigra odanőtt a bőr vagy valami iylesmit olvastam és nagyon ronda volt képekek is voltak egy ilyen orvosi honlapon. de én nem tudom ezt véghezvinni, a háziorvosnál egy fiatal csaj aszisztens van és nem tudnék erről beszélni, megmutatni, urulógián sem, azt még azt sem tudom hogy van mint van, a kórházba befeküdni 40 km-rel arréb, injekciót kapni oda és egyáltalán megmagyarázni hogy miért hiányzok heteket.. és idegen embereknek mindent megmutatni, látják mi van ott milyen súlyos ez az egész holott én már csak szimplán emberek közt is feszült ideges vagyok.és még utána szenvedni is vele míg úgy ahogy helyrejön..viszont így olyan ez mint valami időzített bomba egyszer elkapok egy gyulladást és vége, de áh mindezekbe belegondolva...kész vagyok teljesen. és ha nekem is már hozzánőtt azért nem jön le egyáltalán még részlegese sem? akkor én komolyan mondom inkábbb...nagyon hülye gondolatok is megfordulnak a fejemben emiatt. de így meg nem lesz szexuális életem, és lehet hogy később semmilyen sem. fogalmam sincs mit lehetne tenni ilyen helyzetben
2010. jan. 4. 17:57
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
51%

A teljes korulmeteles soha nem KELLHET egeszegugyi okokbol. Annak vallasi, megjelolesre szolgalo oka van, mert olyat nem nagyon latni, hogy egy EGESZ, teljes, makkor fedo fitymat el KELLJEN tavolitani. Barbarsag, ismetlem, BARBARSAG.

A reszleges korulmeteles boven eleg KELL, hogy legyen, minden esetben, akarmi van. Pont.

2010. jan. 22. 09:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!