Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit lehet tenni ilyen helyzetb...

Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Nem mindennapi fitymaszűkület

Figyelt kérdés
kedves válaszolók tudom hogy talán nagyon sok negatív válasz teredményezek már ezzel a kérdéssel, de nem tudom magamban tartani. arra kérlek titeket ha inkább csak beszólni akartok ne is írjatok semmit mert már teljesen kész vagyok így is...szóval fitymaszűkületem van. 19 évesen napját sem tudtam utoljára mikor volt lehúzva a bőr róla. komolyan mondom. és egyáltalán nem lehet, még minimálisan se láttam még a farkam. önbizalmam a nullára csapta ez, és nem is csoda ha még szűz vagyok. önkielégíteni szoktam (mert tudom mozgatni a bőrt úgy hogy rajta van) de aminek egy része szerintem rakódik le folyomatosan, meg hát lehúzni sem tudom, tisztítani, és már el sem merem képzelni milyen lehet alatta...ilyen "bojt" van a végén ami úgy veszem észre egyre nagyobb. rég lépnem kellett volna, tönkrevág ez az egész idegileg. körül szeretném magam metéltetni de olvastam olyan esteket hogy egy 18 éves annyi idősen szinte sosem húzta hátra és addigra odanőtt a bőr vagy valami iylesmit olvastam és nagyon ronda volt képekek is voltak egy ilyen orvosi honlapon. de én nem tudom ezt véghezvinni, a háziorvosnál egy fiatal csaj aszisztens van és nem tudnék erről beszélni, megmutatni, urulógián sem, azt még azt sem tudom hogy van mint van, a kórházba befeküdni 40 km-rel arréb, injekciót kapni oda és egyáltalán megmagyarázni hogy miért hiányzok heteket.. és idegen embereknek mindent megmutatni, látják mi van ott milyen súlyos ez az egész holott én már csak szimplán emberek közt is feszült ideges vagyok.és még utána szenvedni is vele míg úgy ahogy helyrejön..viszont így olyan ez mint valami időzített bomba egyszer elkapok egy gyulladást és vége, de áh mindezekbe belegondolva...kész vagyok teljesen. és ha nekem is már hozzánőtt azért nem jön le egyáltalán még részlegese sem? akkor én komolyan mondom inkábbb...nagyon hülye gondolatok is megfordulnak a fejemben emiatt. de így meg nem lesz szexuális életem, és lehet hogy később semmilyen sem. fogalmam sincs mit lehetne tenni ilyen helyzetben
2010. jan. 4. 17:57
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
74%

Ha én igy maradnék öngyilkos lennék vagy beállnék szerzetesnek...

Szal ne rontsd el az egész életed azért mert nem mered elmondani az orvosnak.

2010. jan. 4. 18:01
 2/31 A kérdező kommentje:
ez nem csak arról szól hogy az orvos..leírtam mikkel jár..
2010. jan. 4. 18:06
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Össze kell szedned magad félre tenned azt ,h milyen gáz stb....El kell menjél orvoshoz.... de legalább késöbb tudsz normális életet élni....És nem kell tudnia róla senkinek felnőtt vagy az orvos meg már látott ilyet nyugi...
2010. jan. 4. 18:12
 4/31 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Öreg, bármennyire is nehezedre esik meg kell emberelned magad és irány az urológus, különben életed végéig szenvedni fogsz!

Mellesleg ne aggódj, az orvos diszkréten kezeli a dolgot, nem mellesleg ez a munkája, látott már pár ilyen esetet, úgyhogy nyomás minél hamarabb!

23/F

2010. jan. 4. 18:12
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
A szüleiddel kellett volna már megbeszélni a dolgot, ahelyett, hogy évek óta csak eszed magadat, mégis csak ők állnak hozzád a legközelebb.
2010. jan. 4. 18:19
 6/31 anonim ***** válasza:
96%

Ebben semmi gáz nincs rengeteg férfinek ez a "betegsége" amit egyszerűen megoldanak!Menj el dokihoz,semmi gáz nincs ebben,napi szinten rengeteg ilyet látnak,nem fogják nézni hogy te ki vagy,nekik ez a dolgok hogy meggyógyítsák az embert,segítsenek neki hogy jobbá tegyék az életét annak az embernek akik felkeresik őt! Lehet nem is ennyire vészes a dolog,lehet hogy csak bele kell egy picit vágni és ennyi,örök életedre megszabadultál a frusztráltságtól és élheted boldogan az életed!Ne szórakozz ezzel,mert tényleg lehet nagyobb baj is belőle!

Viszont öngyilkosság vagy hasonló eszedbe ne jusson egy ilyen "pici" probléma miatt,amit meg lehet oldani.

Az érzéstelenítés meg egyáltalán nem fáj,az is lehet lefúják fájdalom csillapítóval azt a részt,elzsibbad és kész :) Fel a fejjel!Rengeteg ember küzd ezzel..

eü-s 17/L

2010. jan. 4. 18:21
 7/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, mindenképpen menj orvoshoz, mert ez nagyon veszélyes lehet az egészségedre, önbizalmadra és a leendő párkapcsolatodra. Engem nagyon nem érdekelne, ha a páromnak lenne egy heg (bár ne félj, nem lesz ilyesmi neked). Viszont a fitymaszűkület frusztrálna. Az valami borzalmas lehet neked. Az én férjem körül van metélve és nekem így nagyon tetszik. Szerintem a nőket tehát abszolút nem zavarná, sőt! Csak egy út van és az az orvoshoz vezet, ezt te is beláthatod. Az orvos nem férfiként fog rád nézni és majd azt nézi, hogy ott lent mi van neked. Ilyen eszedbe se jusson! Egy nő is sok mindenen megy át a szülésig, mégsem éreztem azt, hogy az orvos bármilyen gúnyos, perverz vagy akármilyen tekintetet vetett volna rám, pedig férfi orvosom volt. Azt írod, hogy szerinted majd sokat kell szenvedni, míg helyrejön...most talán nem szenvedsz? Minél előbb túl leszel rajta, annál jobb lesz, meglátod. Ne legyél rest orvoshoz menni, ez nem játék!

23/N

2010. jan. 4. 18:27
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező Pajtás!

Bevallom őszintén, 3x végigolvastam irományodat...

...

...

...mindannyiszor belezavarodtam.

Egyvalami világos: Hogy totál ideg vagy, és pánikolsz.

Mást én sem fogok mondani, mint az előttem hozzászólók, de ha ugyanennyire ideges leszel a dokinál és te ettől félsz, akkor één nem tudom... ...vicc nélkül vmi burleszkszerűségre gondolok ott az orvosi rendelőben. Mint a Chaplin-filmekben... És most bocsáss meg, de most őszinte vagyok veled. Véleményem vmint személyes tapasztalataim szerint először inkább az idegességedet kéne kezelni, csak aztán a problémát.

Mivel nincs Privát e-mail megadva a Kérdésed legalján, így sajnos nem tudok írni neked, mert most meghívnálak egy nyugtató hatású msn-beszélgetésre, ha benne vagy. Annak ugyanis semmi értelmét nem látom, hogy elmész a dokihoz, és kitörsz a rendelőben, és idegességedben nem is tudom mit csinálsz. Mert a kérdésed kifejtése formailag és tartalmilag számomra azt sejteti...

Üdv: EE

2010. jan. 5. 06:16
 9/31 anonim ***** válasza:
68%

Figyi... az en baratomat korulmeteltek es rengeteget szenved miatta.

Arra vigyazz, hogy az orvosok nem nagyon fognak mast ajanlani, mert nekik ez a legegyszerubb. Olvasva a bajodat, nekem annyira eros lehet a szukuleted, hogy oda mar legalabb egy reszleges meteles fog kelleni, de teljes korulmetelesbe ne menj bele, mert az szornyu kovetkezmenyekkel jarhat, amire viszont utolag legyintenek majd az orvosok, mert ilyenek sajnos.

En viszont egyutt elek olyannal, akin latom, hogy mennyi bajt es banatot hoz egy ilyen barbar megoldas.

Kerdezz ra, milyen modszerrel lehetne a legtobb fitymat megmenteni.

Ha folenyes, gunyos mosollyal kisert visszakerdes jon (minek maganak a fityma meg ehhez hasonlo szintu szoveg) csak allj a sarkadra es mondd meg, hogy nem akarsz tobbet vagatni egy millimeterrel se, mint amennyit FELTETLENUL kell.

Ez a te felelosseged...

2010. jan. 5. 14:23
 10/31 anonim ***** válasza:
41%
Sztem is szedd össze magad! Menj el nyugodtan az urológushoz! Diszkréten fogja kezelni, mert eskü köti rá, hogy semmit se kotyogjon ki, ami téged kellemetlenül érintene! A suliból meg max. egy hetet kellene hiányoznod, de lehet még annyit sem, ha körülmetéltetnéd magad! Az orvos úgy is elmondja, hogy mit lehet tenni ennyire súlyos esetben és csak azt fogja csinálni, ami a legjobb neked is! A körülmetélés nem gáz, mert rettentően gyakori, rutin műtét és annak ellenére, hogy itt írogatják, hogy ennek meg annak milyen lett és csak szenved vele, nos ez nagyon ritka! HA jó orvost választasz, akkor az érti a szakmáját és szépen fogja megcsinálni! Nem akarlak rábeszélni, mert leugatnak azok, akik ezt itt nagyon ellenzik, de ők nincsenek a helyzetedben, szal nem is tudják, hogy milyen ez az egész!
2010. jan. 5. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!