Nem áll fel annyit (többi lent)?!
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy nem áll fel annyit a farkam...mármint régebben sokat állt fel...de mostanában kevesebbet...volt egy here műtétem.Lehet, hogy az befolyásolja?
15/F vagyok.
Reggelente sem áll fel.De kitudom verni meg minden....de csak úgy magától nem nagyon áll fel
Nem állandóan, csak fura :DD Régebben pl. a sulipadban is felállt...de mostmár nem xdd mármint nem tudom hogy mondjam :P Szóval hogy magától is felállt..
de mostmár csak akkor ha elkezdek maszturbálni..
kb 1 hete szakítottam barátnőmmel...lehet lelki dolog miatt van?
Reggelente se nagyon áll fel
Hereviszérsév műtét biztosan nem okozta,hisz nem is a töködet műtötték .Kevesebb sexuális inger éri az agyadat,ilyen egyszerű ez .Csak akkor áll fel,ha erre az agy a központi idegrendszeren kereszertül parancsot ad.
Úgy is irhatnán,mikor a szimpatikus idegrendszer hatás
a elnyomja a paraszinpatikusét .A 2 idegrendszer működés
dönti el,lankadt marad ,vagy merev lesz .Nem a pö**öd jókedvére van ez bizva .
Igen, ettől lehet sajnos, a herék termelik a tesztoszteront, abban vannak a leydig sejtek.
Mikor volt a műtét?
Ha nemrég, akkor némi idő kell, míg helyreáll gyógyulás után. Ha eltávolították az egyiket, átveheti helyét a másik, az is idő. Lényeg, hogy ne szedj semmi fokozó gyógyszert, magától kell helyreállnia.
Akik eddig válaszokat adtak itt, azt is kioktató stílusban, jobb lenne, ha más témában írogatnának, pl a családi kapcsolatokhoz...
# 8
Az egyetlen, aki most kioktató stílusban írt, az te voltál barátom!
Mégis miből sikerült leszűrnöd, hogy eltávolították a srác heréjét? A herevízsérv műtétből?
Csak azt tudom javasolni, amit te nekünk. Inkább más kategóriában próbálkozz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!