Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Nem áll fel annyit (többi lent)?!

Nem áll fel annyit (többi lent)?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy nem áll fel annyit a farkam...mármint régebben sokat állt fel...de mostanában kevesebbet...volt egy here műtétem.Lehet, hogy az befolyásolja?

15/F vagyok.

Reggelente sem áll fel.De kitudom verni meg minden....de csak úgy magától nem nagyon áll fel

2014. jún. 2. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne állandóan felállnia? :D
2014. jún. 2. 17:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem állandóan, csak fura :DD Régebben pl. a sulipadban is felállt...de mostmár nem xdd mármint nem tudom hogy mondjam :P Szóval hogy magától is felállt..

de mostmár csak akkor ha elkezdek maszturbálni..

kb 1 hete szakítottam barátnőmmel...lehet lelki dolog miatt van?

Reggelente se nagyon áll fel

2014. jún. 2. 17:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos bele kell törődnöd, hogy öregszel...
2014. jún. 2. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
ha működik mikor magdhoz nyulsz nem kell aggodni. a műtét biztos nem tett jot, miért kellett?
2014. jún. 2. 17:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Herevízsérv :ss
2014. jún. 2. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy a műtét okozza ezt! Egyszerűen csak arról van szó, hogy a pubertáskor elején a hormonok hatására sokkal gyakrabban van merevedése a fiúknak. Aztán ahogy megtanulod irányítani a tested és a serdülőkor végére érsz, a spontán merevedések száma csökken. De ez önmagában még nem kóros! ÉS az is lehet, hogy azért nem tapasztalsz reggel merevedést, mert csak kicsit később térsz teljesen magadhoz.
2014. jún. 2. 18:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Hereviszérsév műtét biztosan nem okozta,hisz nem is a töködet műtötték .Kevesebb sexuális inger éri az agyadat,ilyen egyszerű ez .Csak akkor áll fel,ha erre az agy a központi idegrendszeren kereszertül parancsot ad.

Úgy is irhatnán,mikor a szimpatikus idegrendszer hatás

a elnyomja a paraszinpatikusét .A 2 idegrendszer működés

dönti el,lankadt marad ,vagy merev lesz .Nem a pö**öd jókedvére van ez bizva .

2014. jún. 2. 18:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, ettől lehet sajnos, a herék termelik a tesztoszteront, abban vannak a leydig sejtek.

Mikor volt a műtét?

Ha nemrég, akkor némi idő kell, míg helyreáll gyógyulás után. Ha eltávolították az egyiket, átveheti helyét a másik, az is idő. Lényeg, hogy ne szedj semmi fokozó gyógyszert, magától kell helyreállnia.

Akik eddig válaszokat adtak itt, azt is kioktató stílusban, jobb lenne, ha más témában írogatnának, pl a családi kapcsolatokhoz...

2014. jún. 3. 09:13
 9/9 anonim ***** válasza:

# 8

Az egyetlen, aki most kioktató stílusban írt, az te voltál barátom!

Mégis miből sikerült leszűrnöd, hogy eltávolították a srác heréjét? A herevízsérv műtétből?

Csak azt tudom javasolni, amit te nekünk. Inkább más kategóriában próbálkozz! :)

2014. jún. 3. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!