Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mással is megtörtént, hogy...

Mással is megtörtént, hogy annyit ivott, hogy nem állt föl?

Figyelt kérdés
Eddig még sosem volt ilyen velem és a bizonyos este után is fölállt.(csak önkielégítés volt azóta.) Mostani barátnőmmel ez lett volna az első együttlét(ő még szűz), előtte pettingnél semmi bajom nem volt... Remélem csak az alkohol és a stressz miatt volt. Segítsetek! 17/F
2009. szept. 8. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

:D :D :D hallod akkorát röhögtem :D :D :D úristen :D

félreértettem a kérdést és majdnem elkedztem már írni hogy egyszer volt olyan, hogy annyit ittam hogy húzni kellett az utcán mert nem bírtam felállni :D :D

Ezt benéztem :D

22L

2009. szept. 8. 22:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Tényleg hülyén fogalmaztam meg.:S Arról tudom, hogy normális jelenség manapság.:D
2009. szept. 8. 22:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, az alkohol növeli a szexuális vágyat, de a dárda nem lesz a helyzet magaslatán...

Bár ahhoz elég sokat kell inni.

Tapasztalat, igaz

16F

2009. szept. 8. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
töménytől előfordul. de akkor is van szex, csak várni kell. :)
2009. szept. 8. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem már inni se kell...

:D

2009. szept. 8. 22:44
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

nálam pl. 1-2 sör után annyi neki, ha fel is áll, fél perc alatt lekonyul

ellenben a bor meg fickósít, ott ilyen nincs

ha meg túl sokat iszol, akkor bizony már fel sem áll

2009. szept. 9. 10:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Szegény lánynak egy ilyen pasi jutott első körre? :S Hogy részegen akarja lefektetni egy olyan, aki olyan részegre issza magát, hogy fel sem áll neki. Amúgy ez normális dolog, velem is előfordult, da ahhoz már elég sokat kellett inni a pasinak. De volt olyan, aki akkor is férfi volt a javából, ha ivott :)
2009. szept. 11. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, előfordul.

Az én barátom egyszer pl annyit ivott, hogy nemhogy nem állt fel, de le is esett a földre, és ott feküdt.

Elég égő volt.

2009. szept. 12. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!