Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudtok elszakadni a volt fiútoktól és mindig előbb vagy utóbb visszatértetek egymáshoz. Mással is megtörtént?
Figyelt kérdés
Meséljetek erről...mitől lehetséges ez?2011. jún. 22. 17:59
1/9 anonim válasza:
Amíg őszintén szeretik egymást a párok addig szerintem vissza fognak térni egymáshoz mindig. :)
2/9 anonim válasza:
az első válaszoló... ha szeretik egymást akkor miért nincsenek már együtt?
a kérdező válaszára meg nem tudok válaszolni csak az egiyk fél szempontjából én azért jártam vissza (persze ha volt lehetőség) mivel nem én szakítottam és még szerettem... de a másik fél szempontjából foggalmam sinc s miért kereste még szakítás után is ilyen szempontból a társaságom, nem tudtunk meglenni mint 2 barát...
3/9 anonim válasza:
na jó kicsit rosszul fogalmaztam... szóval ha szeretik egymást akkor miért szakítanak, jó persze, jó hogy vissza találnak egymáshoz, de ha egyszer nem fogtok. biztos van oka amiért külön váltok.
4/9 anonim válasza:
Például sok probléma miatt úgy vélik, hogy ez a legjobb megoldás, de aztán rájönnek, hogy mennyit jelent a másik, és, hogy nem bírják ki egymás nélkül, mert szeretik egymást. Ezért újra egymásra találnak. :)
De az állításomat te is igazoltad ezzel a mondattal: "én azért jártam vissza (persze ha volt lehetőség) mivel [...] még szerettem..." :)
5/9 anonim válasza:
igen tudom, csak az a baj hogy csak én szerettem :/
6/9 anonim válasza:
Soha nem is szeretett, vagy időközben szeretett ki belőled? :/
7/9 anonim válasza:
azt nem hiszem hogy soha nem szerett volna, inkább időközben kiszeretett amit éreztem is csak nem akartam hogy úgy legyen... meg persze benne volt ez a mi van ha most majd jó lesz minden megint jó lesz, de aztán nem lett...
8/9 anonim válasza:
nem mint ha én kerestem volna úgy mikor nem voltunk együtt, úgyhogy nem értettem a dolgot...
9/9 anonim válasza:
Sajnálom ami történt. :( Sikerült már túllépned rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!