Mit csinaljak, hogy ne maszturbaljak annyit?
A napi 1 vagy a 2 naponkénti 1 egyátalán nem sok a te korodban .Nem akarom azt mondani ,hogy ennyi kell is,mert ezen senkivel sem vitatkozom .De el kell olvasni mit is ír a fiú.Mit vált ki benne a hiánya .Pontosan ez van a szakirodalomban is .Nagyon utána olvastam,mit mond az urulógus,mit a sexuálpszihológus,gyerek pszihológus erről
Az urológus szerint ebben az időszakban inditja be a nemi
szerveinek a fokozott működését.Ez határozza meg ebben a dologban a jövőt,sőt az idős kor is.Aki ebben a korban erre lusta,annak nemi szervei is a lustaságot szokják meg
Ilyen lesz idős korban,ha egyátalán működni fognak .
Azért vannak ezek a szerveink hogy dolgozzanak,mondta utolsó mondatában a doki .Erre egy egyszer példa ,az a fiatal aki nem mozog eleget,szinte minden idejét a sz.gép
előtt tölti,ahogy nevezik ezt kuckol,az egy nagyon gyenge
izomzatu,fizikumu lesz.Semmilyen téren nem lesz benn kitartás,szívósság .Ez csak kezdetben van a fiataloknál.
majd szépen lassan marad is el,ahogy másra váltanak .
Inkább masztizzon minden fiú,mint cigizzen.Az egyik az egészségére válik a másik a kárára .
Nekem is volt olyan időszakom, hogy napjában többször is :) Aztán olyan, hogy egyáltalán nem. Aztán olyan, hogy párom mellett is hébe-hóba, aztán olyan, hogy párom mellett sosem. Most a párom mellett hébe-hóba szitu van megint. De csak mert annyira jó vele, és annyira hiányzik testileg, hogy totál be vagyok rá gerjedve állandóan...
Tudom, én már 23 vagyok és nő, de szerintem mindenki átesik ezeken. Ha már fizikai tünetei vannak, akkor próbáld meg napi egyre csökkenteni, vagy két napi egyre. Nyugi, ne parázz rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!