Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak ha csípi a...

Mit csináljak ha csípi a nemiszervemet a rászáradt tusfürdő?

Figyelt kérdés
Tegnap, hajat mostam, és ugye ahogy szoktam beszappanoztam a nemiszervemet is, majd ugye hajat mostam és kiszáltam, majd aludtam. A gond az, hogy HAJRA VALÓ tusfürdőt raktam a nemiszervemre, és ami mégnagyobb baj, hogy csíp, és hogy nem lett jól lemosva. Nem érezhető, azomban ha pisilek, akkor csípi mint az állat! Olyan mintha le lenne marva a bőr és valami csípőset öntenénk rá. A tusfürdő Head & Shoulders. Légyszives segítsetek? Sokáig tart még, vagy 1-2 hét és begyógyul? Please help! 12/F
2012. dec. 20. 16:18
1 2
 1/15 gomzoli ***** válasza:

Mosd le, és krémezd be valami bőrnyugtató kenőccsel (körömvirágos, vagy panthenolos, stb...), pár nap alatt helyrejön. Addig is nyugodtan megmoshatod fürdéskor, csak újra kenegesd, amíg el nem múlik.

A hajra valót samponnak nevezzük, nem tusfürdőnek. A Head&Shoulders meg tartalmaz némi mentholszerű adalékot is, lehet hogy az szúrt ki veled.

2012. dec. 20. 16:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Körömvirág krémmel kenegesd fürdés után.
2012. dec. 20. 16:31
 3/15 tetris ***** válasza:
Vegyél egy tubus Neogranolmon kenőcsöt a patikában, és vékonyan kenegesd be az érintett területet. Ezt a gyógykrémet kisbabáknak ajánlják, akiknek a pelenka alatti terület kipirosodott. Neked is jó lesz. 4-500 Ft.
2012. dec. 20. 16:31
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
Vegyél a patikában Neogranormon kenőcsöt,vagy Bepanthent.És intim mosakodógéllel mosakodj azon a területen,de ameddig csíp addig sima vízzel fürödj ott.A mosakodás után kend be vékonyan az érzékeny területet.
2012. dec. 20. 16:33
 5/15 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, majd kipróbálom, megnyugodtam, hogy nem kell levágatni :DD.
2012. dec. 20. 16:43
 6/15 anonim ***** válasza:

Ott nem a tusfűrdő meg a sampon csip.

Ennyire naiv válasz írók csak itt lehetnek .

Hogy lehetne forgalomba olyan tisztálkodási szer,

amely marja a bőrt ? Nem kizárt hogy csipi ,mert van egy

gombás fertőzése ami már felmarta a felső réteget .

Jah ,hogy fűrdés után vette észre,mikor hajad is mosott ,az

csak egy dolog .A hajra való tusfűrdő mióta iritálja a nemi szervet ? Finomabb a többinél .

Ennyire megtéveszteni egy 12 éves fiút ,hogy lehet ????

2012. dec. 20. 16:52
 7/15 anonim ***** válasza:

Édes Istenem ,még gyógyszertárba is küldik.

Előtte menjen az anyjához,anyu pénz kell kenŐcsre .

Kik írogatnak ide? Hogy nem szülők az biztos .

2012. dec. 20. 16:56
 8/15 gomzoli ***** válasza:

Próbáld ki, kedves jólértesült észosztó, milyen az, amikor egy korpásodás elleni SAMPONt (headandshoulders tudtommal az), ami mentholos adalékot és tenzideket (zsíroldó) tartalmaz, a makkodra kensz, aztán rajt hagyod másnapig.

Ha olvastad volna, tudnád, hogy a kissrác elfelejtette lemosni a pöchéről, ezért csípte neki ki.

2012. dec. 20. 16:56
 9/15 anonim ***** válasza:

8 as ne észtónak nevezz,hanem olvass figyelmesen .

Hajat mosott,és kiszállt. Gondolom nem az üres kádból.

Mikor mosta le a hajáról a sampont,a víz nem folyik

végig a pö**én ? Az enyémen mindig .

És mit ir még? Csip ha vizelek .Előtte miért nem,miért csak akkor ? Természetesen Ha ilyenkor nem húzza hátra fitymát,a vizeletből jut a bőr alá is .

Vagy nő vagy,illetve metélt férfi és ezeket nem tudod .

2012. dec. 20. 18:43
 10/15 anonim ***** válasza:
"észt osztónak " előző irásban
2012. dec. 20. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!