Mit csináljak ha csípi a nemiszervemet a rászáradt tusfürdő?
Szerintem inkább te tedd meg azt a szívességet, hogy kissé koncentrálva elolvasod, legalább egyszer a kérdező magyarázatát, legfelül, a zöld mezőben, a vastagon szedett kérdés alatt... Különösen figyelmedbe ajánlanám ezt a mondatot:
"A gond az, hogy HAJRA VALÓ tusfürdőt raktam a nemiszervemre, és ami mégnagyobb baj, hogy csíp, és hogy nem lett jól lemosva "
Ha van még további észrevételed, vagy véleményed arról, hogy ki mire nem figyel, azt örömmel elolvassuk ezután is.
Van bizony észrevételem .
Amennyiben ilyen maró anyag van egy termékben ,az nem is kerülhet forgalomba .
A másik,ha a pö**cse ezen részére került,akkor azt azonnal
csipi is ,hisz ezen a részen nem bőr ,csak nyálkahártya van .Érdekesnek tartom,miközben a hámsérülés keletkezett ,
nem érzett semmi furcsát. Mosakodásnál kevés szappan
jusson a szemünkbe ,azonnal érezzük hogy csíp.
Itt a véletlenek egybeesése van .És ez most megtévesztő .
Kivétel a baba ápóló termékek .
Még egy észrevétel az előző válaszomhoz.
"nem jól lett lemosva " írta ,tehát mosta,de ez a mosás a most meglévő gondjának nem okozója .
" Amennyiben ilyen maró anyag van egy termékben ,az nem is kerülhet forgalomba ."
De igen, mert a sampon arra való, hogy néhány perces behatási idő alatt megtisztítsa a hajat és a fejbőrt. Nem órákig, és pláne nem fél napig kell (szabad) rajthagyni. A srác azonban nem mosta le a kukacról rendesen (tehát maradt rajta), és másnapig szépen aludt, ezalatt szépen kimarta a nyálkahártyát a húgycsőnyílásnál, tehát csíp, amikor pisil. Ennyi.
Pont.
Aki nem hiszi, próbálja ki saját magán...
A nyakamat rá, hogy pár napon belül semmi baja.
Kedves Kérdező, tedd meg, hogy beszámolsz róla.
Csak még egy eset, amit elmondanék, ugyanis idevág.
Egyszer még huszonéves koromban, fürdőkádban olvasás közben megfeledkeztem magamról, és több, mint egy órán át rajthagytam a sampont a hajamon. Utána napokig viszketett a fejbőröm, majdnem megbolondultam, és olyan korpás lett, hogy hullott a hajamból, mint a hó, ha vakartam. Hozzáteszem, se allergiás, sem érzékeny nem vagyok semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!