Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit csináljak ha csípi a...

Mit csináljak ha csípi a nemiszervemet a rászáradt tusfürdő?

Figyelt kérdés
Tegnap, hajat mostam, és ugye ahogy szoktam beszappanoztam a nemiszervemet is, majd ugye hajat mostam és kiszáltam, majd aludtam. A gond az, hogy HAJRA VALÓ tusfürdőt raktam a nemiszervemre, és ami mégnagyobb baj, hogy csíp, és hogy nem lett jól lemosva. Nem érezhető, azomban ha pisilek, akkor csípi mint az állat! Olyan mintha le lenne marva a bőr és valami csípőset öntenénk rá. A tusfürdő Head & Shoulders. Légyszives segítsetek? Sokáig tart még, vagy 1-2 hét és begyógyul? Please help! 12/F
2012. dec. 20. 16:18
1 2
 11/15 gomzoli ***** válasza:

Szerintem inkább te tedd meg azt a szívességet, hogy kissé koncentrálva elolvasod, legalább egyszer a kérdező magyarázatát, legfelül, a zöld mezőben, a vastagon szedett kérdés alatt... Különösen figyelmedbe ajánlanám ezt a mondatot:

"A gond az, hogy HAJRA VALÓ tusfürdőt raktam a nemiszervemre, és ami mégnagyobb baj, hogy csíp, és hogy nem lett jól lemosva "

Ha van még további észrevételed, vagy véleményed arról, hogy ki mire nem figyel, azt örömmel elolvassuk ezután is.

2012. dec. 20. 19:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Van bizony észrevételem .

Amennyiben ilyen maró anyag van egy termékben ,az nem is kerülhet forgalomba .

A másik,ha a pö**cse ezen részére került,akkor azt azonnal

csipi is ,hisz ezen a részen nem bőr ,csak nyálkahártya van .Érdekesnek tartom,miközben a hámsérülés keletkezett ,

nem érzett semmi furcsát. Mosakodásnál kevés szappan

jusson a szemünkbe ,azonnal érezzük hogy csíp.

Itt a véletlenek egybeesése van .És ez most megtévesztő .

Kivétel a baba ápóló termékek .

2012. dec. 20. 19:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Még egy észrevétel az előző válaszomhoz.

"nem jól lett lemosva " írta ,tehát mosta,de ez a mosás a most meglévő gondjának nem okozója .

2012. dec. 20. 19:30
 14/15 gomzoli ***** válasza:

" Amennyiben ilyen maró anyag van egy termékben ,az nem is kerülhet forgalomba ."

De igen, mert a sampon arra való, hogy néhány perces behatási idő alatt megtisztítsa a hajat és a fejbőrt. Nem órákig, és pláne nem fél napig kell (szabad) rajthagyni. A srác azonban nem mosta le a kukacról rendesen (tehát maradt rajta), és másnapig szépen aludt, ezalatt szépen kimarta a nyálkahártyát a húgycsőnyílásnál, tehát csíp, amikor pisil. Ennyi.

Pont.

Aki nem hiszi, próbálja ki saját magán...

A nyakamat rá, hogy pár napon belül semmi baja.

Kedves Kérdező, tedd meg, hogy beszámolsz róla.

2012. dec. 20. 20:04
 15/15 gomzoli ***** válasza:

Csak még egy eset, amit elmondanék, ugyanis idevág.

Egyszer még huszonéves koromban, fürdőkádban olvasás közben megfeledkeztem magamról, és több, mint egy órán át rajthagytam a sampont a hajamon. Utána napokig viszketett a fejbőröm, majdnem megbolondultam, és olyan korpás lett, hogy hullott a hajamból, mint a hó, ha vakartam. Hozzáteszem, se allergiás, sem érzékeny nem vagyok semmire.

2012. dec. 20. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!