Ha kisebb koromban nem foglalkoztam annyit a péniszemmel tehát nem mostam és egy-két éve megint mosom rendszeresen akkor az kapcsolatba van azzal hogy?
Titokban?
A dolog a következőképpen megy. Elmégy urológushoz, aki megállapítja, hogy szükület. Ha részleges metélés mellett dönt (lehet más is, de talán ez a valószínű), akkor reggel befekszel a kórházba, délelőtt megcsinálják, délután megnézik (kötés rendben, nincs-e abnormális vérzés), estére hazamehetsz.
Még egyszer azért be kell menni a kórházba, kötözés, ellenőrzésre. Egyébként Te kenegeted Betandinnal.
Egy hét múlva nagyjából túl vagy rajta....
Nekem pénteken csinálták, hétfőn dolgoztam, persze óvatosan.
1; Igen, kapcsolatban van a kettő, mert ahhoz, hogy ne szűküljön össze a fityma, használni kell.
2; Nem csinálják meg a műtétet, mert gondolom még nem múltál el 18 éves. Gyerek korban mindenhez szülői engedély kell. Meg kell várnod a 18-at.
Na már most igen, az valóban butaság volt, hogy nem mostad, de nem attól szűk, hanem attól, hogy nem használtad a fitymádat (vagyis gondolom ha nem mostad, nem is igen húztad hátra).
Amit leírsz, az meg egyébként nem is akkora baj, mint amekkorát kerítenek belőle. Hátra tudod húzni, csak nehézkesen. Ez egy nagyon, nagyon enyhe fitymaszűkület, simán lehet, hogy egy kis tréning megjavítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!