Hogyan történik a vizsgálat? (fitymaszűkület)
Fitymaszűkületem van. A kérdés azokhoz szól, akik már végigcsinálták az egészet.
Szóval... Még ebben a hónapban el akarok menni urológushoz, csak érdekelne egy-két dolog előtte.
Először a háziorvoshoz kell mennem, és ő ad beutalót a kórházba? Esetleg mehetek egyből az urológiára?
Aztán leírhatnátok az egész vizsgálat menetét is. Ilyenekre gondolok, hogy hogy vizsgál majd meg az orvos? Normál állapotban nézi meg a péniszemet először, aztán merevedés közben, vagy hogy?
17/F
Nekem volt körülmetélt pasim, de meg is jegyeztem egy életre, mert nem nyúlhattam hozzá és nem volt orális szex se, mert neki nem volt jó.
Szóval, nekem aztán bárki mondhatja, milyen "jó" a körülmetélt hímtag, egyrészt csúnya is, másrészt csak a probléma van vele, főleg, ha nem sikerül jól a műtét.
"közepes, súlyos szűkületnél semmilyen megoldás nem biztos csak a körülmetélés. Teccik érteni?"
Nem, egyaltalan nem tetszik, hazudsz kispofam, jo nagyot, ahogy szoktal. Ugyebar.
Reszleges meteles is segithet, akarmennyi forumot szemetelsz tele a hazugsagaiddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!