Hogyan történik a vizsgálat? (fitymaszűkület)
Fitymaszűkületem van. A kérdés azokhoz szól, akik már végigcsinálták az egészet.
Szóval... Még ebben a hónapban el akarok menni urológushoz, csak érdekelne egy-két dolog előtte.
Először a háziorvoshoz kell mennem, és ő ad beutalót a kórházba? Esetleg mehetek egyből az urológiára?
Aztán leírhatnátok az egész vizsgálat menetét is. Ilyenekre gondolok, hogy hogy vizsgál majd meg az orvos? Normál állapotban nézi meg a péniszemet először, aztán merevedés közben, vagy hogy?
17/F
Lehet még egy kérdésem?
"Ja, az extra pedig a műtét után 20 évvel kiesett varrat volt (!) aminek helyén, a lyukban kis bűzös kosz gyűlik, amit rendszeresen kell tisztogatnom. "
Hogy a bánatban tud ott lenni egy varrat 20 évig? Azt áztatni kell 2-3 hétig és ha nem esik ki magától, akkor azt orvos szedi ki. Nekem hullott ki az összes 2-3 hét alatt és a doki szépen kikapargatta.
"Jó hát akkor legyen ahogy akarod. Ha ilyen erőszakos vagy megkötözködő."
Majd, ha neked is olyan életed lesz egy elbaszás miatt, mint nekem, majd rájössz. Addig meg csak osztod az észt, majd fölállsz a monitor mellől és éled a magad szexuális életét és akkor már nem jut eszedbe, hogy vannak, akik ebben nem részesülnek. Kár, hogy akkor nem jutok eszedbe. Ne is jussak.
"Én nem b.asztatásból írtam ezeket neked, mert neked félre sikerült. De ilyen hozzáállással még egy k.ibaszott szemölcs leszedésébe is megdögölhetünk nem? Kitudja milyen fertőzést kapunk el véletlen a műtét közben."
Valóban. Nem véletlen, hogy bibircsókokat, szemölcsöket az orvosok nem mindig szedik le, ismertem két embert is, akiknek megmondták, hogy kockázatos és inkább nem csinálják.
Van ilyen, igen.
"Figyelj én 10 emberről tudom (ismerősök) hogy elvégezték a műtétet ki-ki eü. okokból míg más önszántából."
Aha. Akkor ismersz 10 olyan embert, akiknek jól sikerült. Én is ismerek legalább 10 ilyen embert. Mit bizonyít ez?
"Egyiknek se t"töredezik " a makkja nincs kifehéredve és nincs ott 20 évig varrat főleg , különleges kosz nem gyűlik ott."
Igen kis barátom, mert nekik jól sikerült, nekem meg rosszul. Erről szól a történet. Gondolnád? Mire figyelsz te, miközben itt vagy?
"Persze van olyan hogy rosszul sikerül a vágás nem lesz szép."
Persze, épp EZÉRT mondom, hogy ne legyen vágás és ha kell vágni, akkor a lehető legkevesebbet kelljen.
Tudod, plasztika, bemetszés, részleges metélés, ezekre reflektálj kis drága, amiről beszélek, erről társalogjunk már, mert ezek azok a módszerek, amikkel megoldást lehet hozni, anélkül, hogy többet vágnánk egészséges és funkcióval bíró szövetekből, mint amennyit valóban kell.
Segíteni vagyunk itt másokon, igyekezz te is segíteni és ne arról brekegj hülyeségeket, hogy akik jól jártak, azoknak milyen jó, mert nekem és egy csomó embernek ez NEM VIGASZ. Tetszik érteni? Nem egyedül vagyok, nem kell úgy csinálni, nem kell játszani a hülyét! Oké?
"De ilyet hogy hoztál össze hogy 20 évig otvolt a varrat?Csak nem elhanyagoltad a p*cs*det?"
Elmondanám, hogy mit meg kit hanyagoltam el, élőben kispofám! Lennél ilyen bátor élőben, a szemembe mondanád a mocskos szövegeidet? Igen?
Szerinted minek vagyok itt? Ha nem akarsz segíteni másokon, csak a hülyeséget nyomod, akkor menj innen másik honlapra, foglalkozz valami mással, jó?
"Milyen fájdalmaid lehetnek már a metélésbol hogy drogoznod kell?"
Te, olvasol engem, vagy csak magadat? HAHÓ!
Hallasz, látsz?
A makkra föltapadt pár bőrcafat, ami merevedéskor feszíti a makkot. Tudod milyen az? Ráragasztasz egy gyufaszálat a makkod peremére pillanatragasztóval, majd finonan rángasd néha. Aztán számolj be itt, hogy milyen volt, oké? Találkozunk utána!
"végsősorban miért ijesztgetel embereket akiken cska a metélés segit hogy normalis szexualis életett tudjanak élni?"
IjesztegeTEL? Te jó isten...
Alpári stílusban adod elő a hazugságot, azt hiszem, ez önmagáért beszél. Te simán kontraproduktív vagy alapból, nem is kell hozzáfűzni semmit.
De nem baj, a magadfajta selátsehall emberek miatt, ha meg is kell ismételnem ezerszer, hát megteszem:
NEM CSAK KÖRÜLMETÉLÉS LÉTEZIK!
Létezik egy csomó működő, civilizált módszer, amit utána kevésbé bánhat meg az ember, mint egy elrontott teljes körülmetélést!
Plasztika, bemetszés, részleges metélés.
Milliókon csinálták meg, akik utána normális életet tudtak élni, anélkül, hogy lecsonkolták volna a teljes előbőrüket.
Ha nem akarod ezt tudomásul venni, ez akkor is így van. Verd a fejedet a falba nyugodtan.
"Most nem arrol van szó hogy ki az izraelita ki a magyar érzelmu, hanem az egézséges élet a fontos"
Igen, szerintem is.
Tudod, miről szól eredetileg ez a kifejezés?
Egész-ség... tudod, egésznek lenni... jó dolog, illik vigyázni az ember EGÉSZ-SÉGÉRE. De nyugodtan szaladj a dokihoz és szedesd ki a lépedet, sokan élnek nélküle, ismerek is vagy 10 embert, tök boldogok lép nélkül, te is biztos istenien éreznéd magad, mi tart vissza?
"Ez a vita arra hasonlít, hogy indokolt esetben ne vetessük ki a mandulánkat mert egymillióból egy ember belehal..."
Nem, hiába erőlködsz itt, csúsztatással, olcsó lejáratással öcsém. Arról beszélek, hogy meggyógyítani kell embereket, szűkületet megszüntetni és nem az ELŐBŐRT kell megszüntetni.
Fölfogod a kis agyaddal?
Lehet segíteni MÁSKÉPP.
NEM csak körülmetélés létezik.
Hányszor írjam még le, hogy fölfogd kisember? Nyisd ki kis szemed szépen.
Amúgy meg, ismerek személyesen olyan gégészprofesszort, aki a saját gyerekét nem küldte műtétre, sokadik mandulafájás után se, azt mondta, a mandula is az immunrendszer része és amíg nem kezd gennyezni, addig nem szabad hozzányúlni. A műtéti kockázat miatt is. De te nyilván sokkal okosabb vagy.
Aki egy pár percet rászán, elolvashat pár írást, amik arról szólnak, hogy a rutinszerűen, tömegesen végzett, nagyrészt valódi indok nélküli mandulaműtéteket a 80-as évek után leállították. Szoktál olvasni? Hajrá!
Valóban, a mandulát is csak akkor érdemes kivenni, ha túl sok problémát okoz, de annak nincs olyan hatása, amilyen pl az én műtétemnek volt. Ezért nagyon aljas és gusztustalan a mocskos kis beszólásod. Megnéznélek élőben, mennyire osztanád az észt, bele az arcomba. Vagy csak itt vagy ilyen bátor? Élőben legyél az, ÉLŐBEN!
Ha már itt tartunk, nekem inkább az jut eszembe, amikor az SZTK-s fogorvos a gyökérkezelésre szoruló fogat inkább kihúzná.
Merthogy, az egészen biztosan megfelelő és végleges megoldás.
Azért mégis jobban szeretjük, ha van fogunk, mégha meg is vagyunk nélküle, nem?
(Persze tudom, nem mindenki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!